Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Po brutálnom útoku prepustili českého speváka domov: Ešte ho čaká dlhá cesta!

Michal Hrůza Zobraziť galériu (6)
Michal Hrůza (Zdroj: SITA)

PRAHA - Spevák Michal Hrůza bol prepustený z rehabilitačného zariadenia nemocnice v pražskom Motole do domáceho liečenia. Informovala o tom spevákova manažérka Martina Tůmová. Hrůza bol v polovici júla ťažko zranený dvoma mužmi v Ostrave.

"Michalov zdravotný stav sa zlepšil natoľko, že mohol byť prepustený po mesiaci a pol do domáceho liečenia so špeciálnym terapeutickým programom. Naďalej však čaká Michala ešte dlhá cesta k úplnému uzdraveniu," uviedla Tůmová v tlačovom vyhlásení. 
 
Hrůza vystupoval 16. júla na ostravskom Festivale v uliciach. V noci sa na ulici dostal do konfliktu s dvoma mladíkmi. Podľa dostupných informácií sa bili medzi sebou a Hrůza ich chcel upokojiť. Keď sa rozhodol zavolať políciu, obaja zaútočili na neho. Polícia po niekoľkých dňoch mladíkov obvinila z ublíženia na zdraví, výtržníctva a vydierania. 
 
Hrůza skončil s krvácaním do mozgu a v bezvedomí v ostravskej nemocnici. Stav speváka sa postupne zlepšil natoľko, že 11. augusta nemocnicu opustil a pokračoval v liečení v rehabilitačnom zariadení. Tůmová dnes poďakovala Mestskej nemocnici Ostrava a pražskej nemocnici v Motole, kde sa Hrůza liečil, aj fanúšikom speváka za podporu. Obaja obvinení vo veku 18 a 19 rokov skončili vo väzbe, z ktorej boli neskôr prepustení. Za ťažké ublíženie na zdraví im hrozí až desať rokov väzenia.
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu