Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kráska z Hollywoodu vytasila kyprý dekolt: Kilá išli dole, ale super prsia zostali!

Jessica Simpson poodhalila svoj ukážkový dekolt, ktorý po druhom pôrode stále patrí k tým objemnejším. Zobraziť galériu (10)
Jessica Simpson poodhalila svoj ukážkový dekolt, ktorý po druhom pôrode stále patrí k tým objemnejším. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Vyzerá stále lepšie a lepšie! Hoci Jessica Simpson (34) ešte pred niekoľkými mesiacmi bojovala s popôrodnými kilami navyše, dnes má dôvod na obrovskú radosť. Nielenže má späť vysnívanú figúru, no vďaka nej rozbieha úspešný biznis. Pozrite si jej novú reklamnú kampaň, v ktorej neváhala poodhaliť svoj výstavný dekolt. Ten napriek prísnej diéte na objeme nestratil, práve naopak.

Vytasila ženské zbrane! Aj keď Jessica Simpson vďaka hereckej a speváckej kariére finančnú tieseň nikdy nepociťovala, rozhodla sa vybudovať módne impérium cenovo dostupné aj pre bežné Američanky. Vďaka nemu sa ako prvá spomedzi celebrít dopracovala k miliardovému zisku a zabezpečila nielen seba, ale aj niekoľko ďalších generácií svojich potomkov. Myslíte si, že teraz podnikavá blondínka leňoší a vychutnáva si svoju roztomilú rodinku? Ani náhodou! V týchto dňoch uvádza na trh nový parfum, ku kúpe ktorého láka bujnými vnadami.

Jessica pre reklamnú kampaň zvolila neuveriteľne odvážnu róbu z bieleho páperia a luxusných perličiek. To, čo každému divákovi do očí udrie ako prvé, je predovšetkým hlboký výstrih, ktorý rozhodne nezíva prázdnotou. Dvojnásobná mamička sa zrejme aj vďaka dojčeniu pýši poprsím venuše. Treba uznať, že na podporu predaja vône s názvom The Signature naozaj poodhalila tie správne partie.

Je chvályhodné, že rozprávkovo bohatá hviezda nezaháľa a po dvoch pôrodoch ani trošku nezlenivela. Jej najbližší sa však začínajú obávať, že Jessica svoju túžbu po dokonalej postave doženie do extrému. „Je najštíhlejšia, aká vôbec v uplynulých rokoch bola a stále si myslí, že to nie je dosť. Je rozhodnutá, že schudne ešte viac,“ prezradil zdroj z jej okolia magazínu In Touch Weekly. Ostáva len dúfať, že Jessica tú správnu mieru neprešvihne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu