Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Jediná fotka a Monika Beňová vyvolala konflikt: Si trápna chudera, odkazuje politička

Monika Flašíková Beňová sa s neprajníkmi nemazná. Zobraziť galériu (5)
Monika Flašíková Beňová sa s neprajníkmi nemazná.

BRATISLAVA - Nenechala to len tak! Monika Flašíková Beňová (45) má na sociálnej sieti veľa obdivovateľov, no jej aktivity tam sledujú aj ľudia, ktorí ju príliš radi nemajú. Búrlivé diskusie najnovšie politička vyvolala fotografiou v spoločenských šatách so zvláštne riešeným vrškom. Jedna zo žien vo svojom komentári nazvala brunetku blbou ženskou a tá jej to oplatila rovnakou mincou.

Nenechá si len tak nadávať! Monika Flašíková-Beňová je na sociálnej sieti Facebook naozaj aktívna. Okrem svojich názorov na politiku tam poodhaľuje aj čo-to zo svojho súkromia. Fanúšikov často poteší aj svojimi fotografiami. 

Jeden - na prvý pohľad nevinný - záber pribudol aj v utorok. Monika na ňom vyzerá naozaj dobre, pozornosť mnohých však upútalo netradičné riešenie jej šiat. Čierny obdĺžnik v ich vrchnej časti totiž na veľa ľudí pôsobil dojmom, že nie je súčasťou outfitu. Vyzeral tak, akoby si politička vnady kryla peňaženkou či niečím podobným. Napriek tomu mala snímka prevažne pozitívne komentáre.

Našla sa ale samozrejme aj výnimka. „Je to jedna blbá ženská,” vyjadrila sa pod fotografiou na Flašíkovej adresu istá Sylvia. A v tom momente už poslankyňa nebola za dámu a urážku oplatila podobným spôsobom. „A ty si trápna chudera,” zareagovala brunetka tykaním a nelichotivými výrazmi. Účel však evidentne splnili. Pani už totiž po tomto protiútoku odvahu na ďalšie slovné ataky nenašla. 

Jediná fotka a Monika
Zobraziť galériu (5)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu