Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Životná premena herečky z Paneláku: Stačili 4 mesiace a je z nej iný človek

Petra Bubeníková z Paneláku na sebe zapracovala a po 4-mesiacoch sa môže pochváliť tip-top postavičkou. Zobraziť galériu (5)
Petra Bubeníková z Paneláku na sebe zapracovala a po 4-mesiacoch sa môže pochváliť tip-top postavičkou. (Zdroj: archív P.B.)

BRATISLAVA - Wau, to je zmena! Herečka Petra Bubeníková (24), ktorá v jojkárskom seriáli Panelák stvárňuje recepčnú Petru, má za sebou poriadne náročné mesiace. Začiatkom roka sa totiž rozhodla, že zatočí s prebytočnými kilogramami. Začala preto tvrdo makať, čo sa jej aj vyplatilo. Za 4 mesiace schudla 14 kíl a cíti sa lepšie ako kedykoľvek predtým.

Nedokonalé krivky či kilá navyše netrápia iba bežné ženy. Často sa s nimi musia popasovať aj mnohé známe tváre slovenského šoubiznisu. Jednou z takých je aj herečka Petra Bubeníková, ktorá v jojkárskom seriáli Panelák stvárňuje recepčnú Petru. Nezdravá životospráva a takmer žiaden pohyb sa už za jeden rok viditeľne podpísali na jej postave. Až tak, že ručička na váhe odrazu ukazovala pre ňu neprijateľných 70 kíl. 

Vtedy si kráska z Pezinka od svojej sestry vypočula tvrdé slová kritiky. „Upozornila ma na pribúdajúce kilá a postavila ma na váhu. Nechýbala pri tom poznámka, či mi doma vybili všetky zrkadlá, keď sa vidím stále chudá,“ prezradila nám Bubeníková. No a práve to táto veta ju naštartovala k tomu, aby so sebou začala niečo robiť.

„Moja sestra sa rozhodla, že to všetko absolvuje so mnou. Dohodla nám trénera a náš boj sa mohol začať. Prvé dva mesiace boli najťažšie. Na váhe som neklesala, pritom som mala zmenenú stravu a dvojfázové tréningy. Tréner ma dokonca upodozrieval, že podvádzam,“ povedala nám herečka.

Kouč ju napokon nahovoril, aby sa prihlásila do fitness súťaže. A hoci s nápadom nebola veľmi stotožnená, brala to ako dobrú motiváciu. „Na treťom vážení sme všetci zostali milo prekvapení, pretože mi za mesiac išlo dole 5 kíl,“ prezradila seriálová Petra. To využila jej sestra a vymyslela zaujímavý spôsob, ako herečku do boja s kilami viac navnadiť. „Za každých 5 stratených kíl mi pripravila darček, ktorý som vždy chcela. Napríklad plavky, náušnice a k tomu vždy napísala krásny list,“ prezradila topkám brunetka. 

Každodenné skoré vstávanie, aby už o šiestej cvičila v posilňovni, cez deň pracovala a večer mala opäť tréning s trénerom, sa však vyplatili. Za krátke 4 mesiace sa jej totiž podarilo zhodiť 14 kíl a vybojovať naspäť svoju starú ideálnu postavičku.

Fotky Petry Bubeníkovej z marca 2014 (vľavo) a z júna 2014. Herečke sa podarilo z váhy 70 kíl dostať na ideálnych 56.
Zobraziť galériu (5)
Fotky Petry Bubeníkovej z marca 2014 (vľavo) a z júna 2014. Herečke sa podarilo z váhy 70 kíl dostať na ideálnych 56.  (Zdroj: archív P.B.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu