Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenská kapela ako utrhnutá z reťaze: VIDEO plné erotiky!

Slovenská kapela Zoči Voči natočila k piesni Láska - Nenávisť poriadne pikantný videoklip. Zobraziť galériu (7)
Slovenská kapela Zoči Voči natočila k piesni Láska - Nenávisť poriadne pikantný videoklip. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Poriadne to rozbalili! Hovorí sa, že sex a erotika predáva. Mladá slovenská kapela Zoči Voči sa preto rozhodla staviť práve na túto kartu. A to v klipe k ich najnovšej piesni Láska - Nenávisť. Video je plné erotiky, v ktorom nie je núdza o zvodné tance, polonahé ženy a horúce lesbické scény. Pozrite si na topkách exkluzívnu premiéru a posúďte sami!

Slovenská kapela Zoči Voči vie, ako na seba upozorniť. K najnovšej piesni Láska - Nenávisť totiž natočila klip, ktorý by sme pokojne mohli označiť za kontroverzný. Veď sexi dievčatá oblečené v úspornej spodnej bielizni, ktoré si medzi sebou veselo vymieňajú vášnivé bozky, predsa v klipoch k slovenským piesňam bežne nevidieť. A v spojení so zvodnými tancami či erotickými podväzkami nenechajú zrejme žiadneho chlapa chladným. 

No kapela má k takémuto druhu videa aj odôvodnenie - jednoducho si ho žiada samotná skladba. „Pieseň Láska - Nenávisť znie už na prvé počutie kontroverzne a svojsky. Keď sme s chalanmi rozmýšľali, aký scenár by sa k nej hodil, už od začiatku nám bolo jasné, že by mal byť pikantný a odlišný od všetkých našich predchádzajúcich videí,“ prezradil za skupinu bubeník Vladko Kovár. 

Ak sa chcete o kapele a klipe dozvedieť viac, spýtajte sa na to samotných hudobníkov. Už zajtra prídu na online rozhovor do topiek, kde budú odpovedať na vaše zvedavé otázky. Viac informácií TU>>

Video: Pozrite si exkluzívnu premiéru videoklipu k piesni Láska - Nenávisť od slovenskej kapely Zoči Voči.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu