Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto že je zmyselná bohyňa Británie? Uf, nejako sa prudko rozkysla!

Neupravená Kelly Brook prekvapila vypapanou postavou v obtiahnutých legínsach. Zobraziť galériu (16)
Neupravená Kelly Brook prekvapila vypapanou postavou v obtiahnutých legínsach. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Poriadne sa zaguľatila! Hoci Kelly Brook (34) nikdy nepatrila k príliš štíhlym krásaviciam, vždy si udržiavala vyformované nohy a osí driek do dvoch dlaní. Toto stelesnenie ideálu je však v jej prípade minulosťou. Obletovaná glamour modelka síce pravidelne cvičí, no za posledné týždne pribrala nemálo kilogramov.

Čo sa to s ňou deje? Aj keď z Britských ostrovov pochádza viacero celosvetovo známych a žiadaných modeliek predvádzajúcich spodnú bielizeň, Kelly Brook spomedzi nich odjakživa vytŕčala. Vďačila za to postave v tvare presýpacích hodín, ktorou u mužov vzbudzovala obdiv a u žien závisť. Po boku snúbenca Davida McIntosha síce trénuje ako o život, no výsledky sa akosi nedostavujú. Brunetka je čoraz kyprejšia a jej boky nadobúdajú stále väčšie a väčšie rozmery.

Kelly v uplynulom období zvoľnila pracovné tempo a v súčasnosti sa zdržiava za veľkou mlákou. Tam každý deň naplno zamestnáva objektívy paparazzov, pred ktorými sa najčastejšie predvádza v cvičebnom úbore na ceste do posilňovne. Jej krivky v obtiahnutom oblečení však už nelákajú tak veľmi ako kedysi. Modelke sa totiž rozkysol zadok, zhrubli jej ramená a zopár tukových vankúšikov pribudlo aj v oblasti pása. Žeby po bleskových zásnubách prišiel na rad prvý potomok?

Mimoriadne ospevovaná krásavica síce pôsobí zaobleným dojmom, no podľa jej slov je vyformovaná priam dokonale. „Keďže som bola roky tanečníčkou – cvičila som balet každý jeden deň – som dosť silná a vyformovaná. Takže aj keď trochu priberiem, netrvá to dlho, aby som zasa schudla. Všetka tá svalová pamäť a držanie tela prešlo ďalekú cestu,“ pochválila sa Kelly v rozhovore pre magazín Easy Living. Skalní fanúšikovia sa tak prikláňajú k teórií, že ich britská modelka snov čaká pod srdcom prvé dieťa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu