Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Maskovaní muži vtrhli do domu, uniesli manžela (34): To, čo nasledovalo, manželka takmer nerozdýchala

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TEXAS – V roku 2013 svet obletela bizarná správa. V tom čase tridsaťštyriročného Rogelia Andaverdeho údajne uniesli dvaja maskovaní muži. Jeho manželka incident okamžite nahlásila na polícii. To, čo sa stalo ráno, nikto nečakal. Bizarný prípad ľudí baví dodnes.

Muž predstieral svoj vlastný únos pred vydesenou manželkou, aby mohol stráviť noc pitím alkoholu s kamarátmi. Rogelio Andaverde presvedčil svojich priateľov, aby zorganizovali ozbrojený únos. Dvaja maskovaní muži tak vtrhli do domu v Edinburgu v Texase. Andaverdova zdesená manželka sledovala, ako ho so zbraňou v ruke odvliekli z domu a odviezli preč. Okamžite kontaktovala polícia, ktorá po 34-ročnom mužovi spustila pátranie.

Manžel sa nasledujúci deň vrátil domov a manželke povedal, že jeho únoscovia ho jednoducho pustili. Polícia začala byť podozrivá. Andaverde neskôr priznal, že si príbeh vymyslel, pretože chcel stráviť noc s priateľmi bez manželky. Dvaja jeho priatelia sa tak zamaskovali ako únoscovia. „Tento incident sme brali veľmi vážne kvôli okolnostiam, ktoré nám opísala manželka,“ povedal šerif Trevino, informoval denník Daily Mail.

Zároveň dodal, že Andaverdeho manželka zrejme neocenila, že do skorých ranných hodín sedeli na polícii, zatiaľ čo si jej manžel užíval párty s priateľmi. Polícia Andaverdeho obvinila z falošného nahlásenia incidentu. Prepustili ho po zložení kaucie 5 000 dolárov (4 683 eur).

Viac o téme: Párty Obvinenie únosRogelio Andaverde
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu