Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena (69) chcela mať ďalšie dieťa, použila spermie svojho mŕtveho syna: To, čo nasledovalo, ju dojalo

(Zdroj: Instagram/ana_obregon_oficial)

MADRID – Šesťdesiatdeväťročná Ana Obregonová sa stala minulý rok mamou. Po smrti svojho zosnulého syna použila jeho spermie na to, aby mala ďalšie dieťa. Teraz každému hovorí, že jej dcéra je kópiou svojho otca.

Anin syn zomrel v roku 2020 vo veku 27 rokov na rakovinu a pred svojím odchodom si dal zmraziť vzorku spermií v nádeji, že sa jedného dňa stane otcom. Mamička chcela splniť Alessovo posledné želanie, a tak použila vzorku jeho spermií, aby mohla mať dieťa prostredníctvom náhradnej matky. V marci minulého roka sa narodila malá Anita a dievčatko práve oslávilo svoje prvé narodeniny. Ana o nej povedala, že je vernou kópiou svojho otca.

Vo svojom príspevku na sociálnej sieti napísala: „Anita, dnes máš jeden rok. Môžem ti len poďakovať, že si naplnila moje srdce svetlom ponoreným do najhlbšej tmy a zmrzačeným nesmiernou bolesťou. Ďakujem ti za tvoj úsmev, bľabotanie, plazenie a prvé krôčiky. Ďakujem, že sa na mňa pozeráš s rovnakou láskou, ako sa na mňa pozeral tvoj otec.“

Ďalej uviedla, že Anita je kópiou svojho otca a zároveň Aninho zosnulého syna. „Jedného dňa ti poviem, aký bol tvoj otec, šľachetný, veľkorysý, odvážny, podporujúci, zábavný, milujúci, s bláznivou nežnosťou, ktorá vyvolávala lásku v nás všetkých, ktorí sme mali to šťastie, že sme ho milovali. Ty budeš rovnaká, Anita,“ dodala.

Ana potvrdila, kto je biologickým otcom malej Anity a prezradila, že si ju po narodení adoptovala a teraz je jej zákonitou matkou. Dievčatko sa narodilo v nemocnici v Miami v USA a jeho biologickou matkou je pravdepodobne Kubánka žijúca na Floride. Ana sa rozhodla podstúpiť proces náhradného materstva v USA, pretože náhradné materstvo je v Španielsku nezákonné, ale adopcia dieťaťa narodeného v zahraničí je legálna. Ana tiež uviedla, že plánuje na svet privítať aj ďalšie Alessove deti, pretože by mu chcela splniť jeho posledné želanie. On sám chcel mať päť detí.

Viac o téme: MatkaSpermieSynNáhradná mama
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu