Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík (27) nikdy nemal priateľku: Podstúpil neuveriteľnú premenu a zverejnil jej výsledok

Tento pohľad je už minulosťou Zobraziť galériu (3)
Tento pohľad je už minulosťou (Zdroj: Facebook)

MELBOURNE - Michael sa prakticky celý život cítil ako piate koleso u voza. Všetci jeho kamaráti mali priateľky, len on bol stále sám. Zo zúfalstva sa začal prepchávať, v dôsledku čoho rapídne pribral. Pred časom však započal premenu, ktorá z neho urobila skutočného fešáka.

Michael Jefrries odjakživa trpel veľmi nízkym sebavedomím a pocitom izolácie, pretože zakaždým, keď si s priateľmi vyrazil von, bol tam jediný bez frajerky. So žiadnou totiž nikdy nechodil. Kvôli tomu sa prejedal a dosť veľa aj pil. "Vždy, keď sme šli von, som si pripadal ako piate koleso u voza, lebo všetci kamaráti mali priateľky. Cítil som sa osamelý, nebolo mi vôbec príjemne. Takto to bolo roky," hovorí.

Mladík (27) nikdy nemal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Dvadsaťsedemročný Austrálčan počas svojho najhoršieho obdobia vážil 107 kilogramov. Nenávidel pohľad do zrkadla, nenávidel sám seba, na pláži sa hanbil vyzliecť. Prišiel ale čas, kedy sa to rozhodol zmeniť. A to tak, že začal dodržiavať tri jednoduché pravidlá - prestal piť, začal sa zdravšie stravovať a chodiť do posilňovne. Zdvíhanie závaží je teraz jeho najväčšou záľubou. 

Mladík (27) nikdy nemal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Tridsiatnička si prešla peklom: FOTO pred a po, zo škaredého kačiatka je sexi kočka

Za posledné štyri roky tvrdého tréningu Michael schudol 27 kíl a dostal sa tak na svoju vysnívanú váhu. S rapídnym úbytkom hmotnosti však musel čeliť ďalšiemu problému - ovisnutej koži. Rozhodol sa preto, že si ju nechá v Thajsku operatívne odstrániť. 

Mladík (27) nikdy nemal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Zákrok dopadol dobre a Jeffo, ako ho volajú jeho najbližší, sa už nevie dočkať, kedy sa opäť dostane do svojej pôvodnej formy. "Akonáhle budem stopercentne fit, chcem začať súťažiť," dodal. A možno si popri tejto ceste konečne nájde aj nejakú priateľku. 

Viac o téme: ObezitaDiéta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu