Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Panika na operačnej sále: Keď uvidíte, čo tam stvárala sestrička so svojím milencom lekárom...

Sestrička sa zaháňa päsťou Zobraziť galériu (2)
Sestrička sa zaháňa päsťou (Zdroj: YouTube)

LANKAO - Video z bezpečnostnej kamery v Číne sa stalo hitom sociálnych sietí, pretože zachytáva bitku na mieste, kde by ste to čakali asi najmenej - na operačnej sále. Na druhej strane to je ale aj veľmi smutné, pretože na všetko mohol doplatiť nevinný pacient.

Zábery pochádzajú z nemocnice v čínskej provincii Henan v centrálnej časti krajiny. Vidno na nich, ako sa zdravotná sestra začala hádať s lekárom. Ten jej údajne vyčítal, že porušila operačný protokol, s čím ona zásadne nesúhlasila. Spor rýchlo vyústil až do fyzickej konfrontácie. Sestrička uštedrila svojmu mužskému kolegovi, s ktorým tvorí v súkromí pár, pästný úder, načo ju on následne začal biť po hlave, až skončila na zemi. 

Panika na operačnej sále:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Bitka samozrejme upúta pozornosť ostatných lekárov na operačke. Jeden z chirurgov prejaví snahu spor urovnať a kolegov od seba dostať preč, napriek tomu, že práve operuje pacienta. 

Prípad už vyšetruje polícia. Podľa nej malo k hádke dôjsť až po operácii, keď už pacient nebol na sále. Internetoví užívatelia sa na jej tvrdení ale len zasmiali, pretože video jasne dokazuje, že chirurgický zákrok v čase bitky stále prebiehal. 

Viac o téme: NemocnicaČínaBitka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu