Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Vodič zbadal hrôzu na ceste a od strachu hneď začal cúvať

Mladíkov vyľakal Zobraziť galériu (2)
Mladíkov vyľakal "človek" na ceste (Zdroj: YouTube)

KUALA LUMPUR - Autokamera zachytila moment, kedy vodič a jeho spolujazdec zbadali na ceste pred sebou sedieť záhadnú postavu. Nestalo sa to prvýkrát; motoristi z okolia majú podobnú skúsenosť a zamýšľajú sa nad tým, či sa stali svedkami niečoho nadprirodzeného alebo šlo len o pokus o krádež.

Kamera ukazuje, ako sa vodič auta blíži k postave, ktorá sedí v lotosovej pozícii v strede cesty. Obaja muži vo vozidle začnú tak trochu panikáriť. Šofér zastaví a zahlási: "OK, toto je trochu strašidelné." Vzápätí zaradí spiatočku a odchádza preč od zjavenia, ktoré považuje za ducha. 

VIDEO Vodič zbadal hrôzu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Zábery boli nakrútené v noci na tichej ceste v malajzijskej metropole Kuala Lumpur medzi štvrťami Taman Tasik Perdana a Bukit Tunku. Práve táto oblasť je známa tým, že sa tu dejú nevysvetliteľné veci vrátane paranormálnych javov. Akonáhle sa video objavilo na internete, ozvali sa viacerí ľudia, ktorí tam zažili niečo podobné. A to dokonca aj pred desiatimi rokmi. 

FOTO Muž mal v lese odfotografovať záhadné dievča

Niektorí ľudia tvrdia, že to nebol žiaden duch, ale len súčasť plánu, ako okradnúť prechádzajúcich motoristov. Auto by totiž pred postavou na ceste muselo zastať, a práve vtedy by mohli prípadní zlodeji na vodiča zaútočiť a okradnúť ho. 

Viac o téme: MalajziaDuchParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu