Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Toto môžete zažiť iba v New Yorku: Hudobník to naplno rozbalil v metre

Pouličný umelec z New Yorku Zobraziť galériu (2)
Pouličný umelec z New Yorku (Zdroj: Topky.sk)

NEW YORK - Umelcov na svete je nespočetné množstvo. Hudba, spev a zvuky vychádzajúce z hudobných nástrojov sú súčasťou našich životov už roky. To, čo je pre bežného človeka zanedbateľné, v mnohých prípadoch vnímajú umelecké duše diametrálne odlišne. Vyjadrenie citov, emócií a postoja k životu cez tóny je fascinujúce. Či ide o svetovú špičku alebo pouličného hudobníka, srdce je na mieste v oboch prípadoch. Dôkazom je muž na videu.

"Pouličný umelec z New Yorku", aj tak by sa dalo nazvať video zachytávajúce všestranne nadaného muža. Na sebe mal zavesených niekoľko druhov bicích nástrojov, gitaru a nezabudol ani na spev. Vynašiel sa a všetky nástroje dokázal používať naraz pomocou rôznych šnúrok priviazaných na rukách aj nohách. Známa pesnička "Stand By Me", ktorá preslávila amerického soulového speváka Bena. E. Kinga, tak zaznela v jednom z newyorských podchodov.

VIDEO Toto môžete zažiť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

Pohľad na zábery tešiaceho sa bradatého pána, ktorý prejavuje svoje emócie a svoje pocity prostredníctvom hudby, vyčaria úsmev na tvárach mnohých. Hudobne pravdepodobne nedokonalé, no srdce tam nechýba a to v mnohých prípadoch znamená oveľa viac. Svojim vystúpením zaujal náhodných okoloidúcich a tí ho patrične odmenili. Vo svete sa totiž pouličné vystupovanie nepovažuje za žobranie. Je to bežná prezentácia a začínalo tak nespočetné množstvo dnes svetovo známych a uznávaných umelcov. 

Pouličný umelec New York

Viac o téme: HudbaPouličný umelecMuzikantNew York
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu