Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Buďte krásna aj s plnšími tvarmi! Tajné tipy pre dokonalý dekolt

PR článok Zobraziť galériu (7)

Patríte k ženám, ktoré príroda obdarila? Potom viete, že nič nie je zadarmo a pozornosť mužov je vykúpená každodennými starosťami. Zarezané ramienka, bolesti chrbta alebo „pretekajúce“ poprsie z malej podprsenky...a predovšetkým – kde zohnať správnu podprsenku? Na všetky problémy máme riešenia. Čítajte ďalej!

Správna veľkosť je základ. Poznáte tu svoju?

Podľa prieskumov nosí 80% žien nesprávnu veľkosť podprsenky. To je príčinou väčšiny problémov, ktoré s poprsím denne ženy prežívajú. Múdre hlavy však prišli s riešením! Za 5 minút zistíte správnu veľkosť z pohodlia domova. V redakcii nám vyšli až o 2 veľkosti iné rozmery. A svet čuduj sa – ono to funguje!

Overiť si veľkosť->

Ťažko hľadáte svoju veľkosť skladom?

To tiež poznáme. Kde však podprsenky hľadať? Konkrétneho predajcu Vám neodporučíme. Rozhodne je ale dobré hľadať vo veľkých špecializovaných e-shopoch. Tie mávajú veľký výber tovaru. Kamenné obchody sú spravidla zásobované len najbežnejšími veľkosťami. Nakoniec predsa len jeden redakčný tip – vyskúšajte objednať z Astratex.sk.

Tvar alebo pohodlie? Voľte oboje!

Sú podprsenky, v ktorých by ste vydržala v pokojne aj celý deň. Nosiť ju však nechcete, pretože nevyzerá úplne najlepšie. Radšej trpíte v skvele vyzerajúcej podprsenke, ktorá však tlačí a odiera. Nemusí to tak byť  - stačí vyberať rozumne. Pre väčšie prsia je ideálna napríklad vystužená podprsenka Wanda. Košíčky do tvaru T zaguľatia poprsie, vystužené košíčky, bočné kostice a vyšší stred udržia prsia presne tam, kde majú byť.

 

Buďte krásna aj s
Zobraziť galériu (7)

Chcete byť sexy?

Siahnite po čipke. Príde Vám to málo? Potom je pre vás strappy bielizeň ako stvorená. Podprsenka Jeanne premení váš dekolt v najtajnejší sen každého muža. A hlavne -  budete sa cítiť skvele. Hlboký výstrih budete obliekať s radosťou. Aj keď je nevystužená, zaguľatí táto podprsenka poprsie ako máloktorá iná. Bonus na záver – vyrába sa až do veľkosti košíčkov „I“.

 

Buďte krásna aj s
Zobraziť galériu (7)

Ide Vám hlavne o komfort?

Spôsobujú Vám väčšie prsia zdravotné problémy? Skúste podprsenku Galla! Váš chrbát Vám bude vďačný - široké a podložené ramienka sa nezarezávajú, spevnená konštrukcia košíčkov udrží prsia na mieste a aj pri dobiehaní na autobus. V neposlednom rade jej krásne spracovaná čipka dodá podprsenke šmrnc. Podprsenka Galla je dostupná až do veľkosti 115/E a v bielej, čiernej a béžovej farbe.

Buďte krásna aj s
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PR)

Hviezda na koniec…

Pohodlie a sexy vzhľad – toto skvele kombinuje podprsenka Monique. Prsia krásne vytvaruje do guľata a udrží na správnom mieste. Má pevné ramienka, bočné kostice a vysoký stred -  ideálne predpoklady pre podprsenku vhodnú pre plnšie tvary. Príjemný hladký materiál je bonus, ktorý oceníte pri celodennom nosení...

 

Buďte krásna aj s
Zobraziť galériu (7)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu