Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Horor dievčinky (4) v Bulharsku: Hotelová vírivka ju pripravila o kus čreva

Isabella Floydová
Isabella Floydová (Zdroj: FB/Nicola Floyd)

LONDÝN - Britské dievčatko bojuje o život v nemocnici po strašidelnej nehode v Bulharsku. Isabella (4) bola v hotelovej vírivke s mamou Nicolou Floydovou (28), keď zrazu začala kričať. Nicola tvrdí, že filtračné čerpadlo nemalo kryt a nasalo jej dcérku. Zúfalá matka sa ju pokúšala vytiahnuť, ale nemala dosť síl.

Dvojica na FOTO má z dovolenky doživotnú traumu: Luxusný hotel ich takmer stál život

"Snažila som sa ju vytiahnuť a prelomiť vákuum, ale bolo to príliš silné. Kričala "moje bruško, moje bruško". Moja matka vypla vírivku a bežala po pomoc, ale aj tak ju to stále nechcelo pustiť. Vyslobodili ju, až keď prišiel plavčík a odpojil elektrinu," uviedla zúfalá Nicola pre britský denník The Sun.

Dievčatko previezli do Varny, mesta na pobreží Čierneho mora, kde sa podrobilo urgentnej operácii. Rozrušená Nicola, pôvodom z Waterlooville v grófstve Hampshire, povedala, že dcérke museli odstrániť časť čreva a teraz je v umelom spánku.

Nešťastie sa odohralo v hoteli Admiral v Zlatni Piasatzi, blízko miesta, kde Britka teraz žije. "Sedela som v jednom rohu a Isabella v druhom kúte, kde sa ma snažila napodobňovať. Zrazu začala kričať. Na filtračnom čerpadle nebol kryt. Stále som ju držala, aby sa nedostala pod vodu," dodala Nicola.

Isabella je jej jediné dieťa. Otehotnieť jej trvalo tri roky. Doktor Rumen Hristov, chirurg v bulharskej nemocnici, uviedol, že robia všetko pre to, aby Isabellu zachránili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu