Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Muž (50) vypil odvar, ktorý mu zväčšil penis: Divoký sex s milenkou a bolestivá smrť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

IBADAN - Päťdesiatročný muž z Nigérie je obvinený z toho, že zavinil smrť svojej partnerky, ktorá zomrela počas divokého sexu. Odvar z byliniek zväčšil jeho mužnosť podľa všetkého natoľko, že žene spôsobil ťažké vnútorné poranenia, ktorým podľahla.

Vyšetrovatelia tvrdia, že Fatai Busari v osudný deň pred milovaním so svojou partnerkou, štyridsaťosemročnou Sadiat Adejuwonovou, vypil rastlinné afrodiziakum, niečo ako prírodná viagra, v dôsledku čoho sa mu zväčšil penis. Počas sexu si všimol, že jeho milenka krváca z intímnych partií. A keďže vtedy nemala menzes, bolo jasné, že niečo nie je v poriadku. Fatai ale napriek tomu nezavolal záchranárov. Krátko nato Sadiat vykrvácala a umrela. Priamo v posteli. 

Dovolenkár doplatil na obľúbenú drogu lásky: Bizarná smrť sexuálneho draka (†54) na FOTO

Polícia Busariho zatkla a obvinila z Adejuwonovej smrti. Momentálne sedí vo väzbe, ak ho súd uzná vinným, hrozí mu trest smrti. Rozsudok má byť vynesený koncom novembra. 

Muž (50) vypil odvar,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Milenci sa poznali z verejnoprospešných prác, obaja čistili ulice v meste, v ktorom bývali. Chodili spolu niekoľko mesiacov. 

Viac o téme: SexSmrťNigériaPenisAfrodiziakum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu