Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

YouTuber Gogo opäť v detskom tábore!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PR)

Aj Vaše dieťa sa zbláznilo do slovenských YouTuberov? Je ich už toľko a každý má svoj pseudonym, že keď nám deti o ich idoloch rozprávajú tak pozeráme na nich ako keby boli z iného sveta. Stáva niekedy, že vôbec ich reči nerozumieme aj keď by sme si to veľmi priali.

Devätnásťročný youtuber a vloger GogomanTV, vlastným menom Daniel Štrauch, veľmi dobre vie ako sa má s nimi porozprávať tak aby mu rozumeli. Aj vďaka tomu sa mu podarilo na YouTube nazbierať viac ako milión odberateľov.  Na svoj kanál pridáva videá, na ktorých komentuje počítačové hry, plní rôzne výzvy a jednoducho baví ľudí.

YouTuber Gogo opäť v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

Svoje hoby, ktoré prerástlo do zamestnania snov, začal rozvíjať v detskej izbe. Väčšina dnešných teenagerov presedí vo svojich izbách celé hodiny pri pozeraní videí a snívajú že možno raz aj oni sa stanú „slávnymi“. No len sedieť a pozerať veľa krát nestačí, je potrebné aby sa človek postavil a urobil prvé kroky k tomu čo ho napĺňa. Gogo to vie veľmi dobre čo má urobiť preto aby sa veci hýbali. Túto myšlienku a ďalšie návody ako byť „in“ už čoskoro odovzdá deťom na jesennom pobytovom OFFline tábore.

Vstaň od počítača, buď offline a hýb sa! Deti sa budú s youtubermi hrať naživo!

Doprajte svojim deťom stretnutie a pobyt s jeho celebritou v Offline tábore.

Témou ďalšieho je Halloween, organizovaný v termíne 28.10.-31.10.2015. v RZ Stará Myjava.

Registrovať sa do Offline tábora môžete na stránke 

Tým, ktorí o Offline Tábore ešte nepočuli, odporúčame navštíviť oficiálnu stránku www.offlinetabor.sk, kde je detailnejšie opísaná hlavná myšlienka projektu, ktorá sa každým ukončeným turnusom rozvíja do hlbšej problematiky modernej online komunikácie v detskom prostredí. Offline Tábor sa snaží nájsť rovnováhu medzi svetom ONline a OFFline

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu