Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Panna udrela manžela po hlave fľašou vína: Prvý sex ju dorazil, v gatiach mu našla veľkú...

Poriadna rana
Poriadna rana (Zdroj: laliablog)

JAR - Juhoafričan Mnombo Madyibi (32) skončil s oviazanou hlavou potom, čo sa chystal intímne zblížiť so svojou manželkou počas svadobnej cesty. S prvým sexom sa totiž rozhodla dvojica počkať až po sobáši a teraz naň konečne prišiel vhodný čas. Nemenovaná žena, ktorá bola ešte panna, však veľkým nadšením pri pohľade na Mnombovu pýchu nesršala, vystrašila ju natoľko, že muža fyzicky napadla.

FOTO Mladík má obrovské trápenie: Nemôže mať sex ani deti, lebo jeho penis je príliš...

Mnombovi dali už futbaloví spoluhráči prezývku "Anaconda", keď videli jeho mužstvo v šatniach. Niet sa preto čo čudovať, že novomanželka dostala z neho strach. "Všetko bolo v poriadku, užila si predohru. Peklo sa rozpútalo vo chvíli, keď som si dal dolu spodnú bielizeň," zveril sa muž denníku Daily Star.

Vtedy sa začala na tvári ženy zračiť hrôza, uhryzla ho do ucha a stlačila mu intímne partie. Než sa mohol dostať ďalej, ovalila ho fľašou vína a potom sa ho pokúsila udusiť medvedíkom, ktorého jej kúpil ako darček.

Panna udrela manžela po
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: laliablog)

Krik prebudil ďalších hostí hotela v meste Coffee Bay a dvojica napokon odišla domov oddelene v dvoch autobusoch. "Myslím, že je naštvaná, pretože som si mohol dovoliť len lacnejšie medové týždne namiesto jej priania, aby sme šli do Zanzibaru," povedal Madyibi.

Manželka, s ktorou sa muž zoznámil vlani v kostole, násilie bagatelizovala a povedala: "Má veľký penis - dlhý ako uhorka a chlpatý a desivý ako krík. Len som ho potľapkala po tvári," uviedla nešťastníčka. Dvojica sa rozhodla podstúpiť poradenstvo, ktoré má vyriešiť ich problémy. Otázne však je, či sa dá niečo robiť aj v tomto prípade. "Počul som len o zväčšení penisu a nie zmenšení," vysvetlil Mnombo.

Viac o téme: PenisMnombo Madyibi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu