Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zoznámte sa, toto je najdeštruktívnejší pes: FOTO skazy, ktorú napáchalo chlpaté zlatíčko

Na prvý pohľad čisté neviniatko Zobraziť galériu (4)
Na prvý pohľad čisté neviniatko (Zdroj: profimedia.sk)

WARRINGTON - Ročný oriešok menom Peaches síce vyzerá roztomilo, ale podľa jeho majiteľky ide o najdeštruktívnejšieho tvora na svete, ktorý už narobil škody za tisícky libier. Vyzúriť sa vie na gauči, stenách, oblečení, ale i kosačke.

Je síce malý a rozkošný, ale nenechajte sa oklamať. Peaches je hotový ničiteľ. Len za dvanásť mesiacov, ktoré ja na svete, dokázal narobiť škodu vo výške približne 5000 libier (5820 eur). Tak napríklad za tri hodiny stihol kompletne rozžuť novú pohovku v hodnote dvoch tisícok. Okrem toho roztrhal mnoho kusov oblečenia, rozhrýzol steny, záhradný stôl, dvere aj kosačku na trávu. V dôsledku tejto deštrukcie bola jeho panička, Sharon Johnstonová, nútená renovovať dom. "Všetko, čoho sa jej labky dotknú, skončí rozžuté. Ostáva po nej samá skaza," hovorí. 

Zoznámte sa, toto je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zoznámte sa, toto je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Sharon si kríženca bišona, pudla a buldoga adoptovala, keď mal len tri dni. Matka ho totiž už viac nemohla dojčiť, pretože jej vyschlo mlieko. Hoci by sa mohlo zdať, že Sharon má na Peaches  kvôli jej vyčíňaniu ťažké srdce, nie je to tak. Tvrdí, že sa na ňu nikdy nevydržala dlho hnevať. "Je priam šokujúce, ako taký malý pes dokáže zničiť prakticky polovicu domu. Áno, hnevá ma to, ale zároveň je strašne ťažké nakričať na neho, pretože je to na druhej strane veľmi zábavné." 

Zoznámte sa, toto je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Celá rodina sa zhoduje v tom, že napriek škodám, ktoré Peaches napáchala, by ju nevymenili za nič na svete. Nejaké opatrenia ale predsa len zaviedli. Keď nie je nikto doma, zatvára ju do zadnej miestnosti, v ktorej si žuve svoju kosť. Sharon dúfa, že časom sa sučka upokojí, pretože už teraz reaguje na niektoré povely.  

Viac o téme: PesDeštrukcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu