Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Učiteľka (28) zviedla žiaka (12): Necudný sex viac ako 20-krát a teraz obrovský strach

Michelle Sulzickiová
Michelle Sulzickiová (Zdroj: polícia)

CONNECTICUT - Michelle Sulzickiová mala podľa polície v Stratforde sex s maloletým chlapcom najmenej 20-krát a tínedžer sa teraz obáva, že je otcom jej päťmesačného bábätka. Tajné stretávanie údajne trvalo najmenej tri roky a všetko sa prevalilo až po odchode žiaka na inú školu.

Ruská učiteľka (52) sa buchla do žiaka (14): Keď dal prednosť spolužiačke, prišla pomsta!

Mladík mal svojim učiteľom prezradiť, že mal s Michelle Sulzickiovou sex až 20-krát, a to vrátane orálu a análu. Uvádza sa to v miestoprísažnom vyhlásení, do ktorého nahliadla televízia NBC.

Tínedžer teraz čaká na test otcovstva, aby zistil, či je rodičom dcérky svojej "milenky". Polícii totiž povedal, že pár mal aj pohlavný styk bez ochrany.

Obeť prehovorila o svojom utrpení až pred učiteľmi v novej škole v septembri, po tom čo podľa Daily News opustila Chapel Elementary School v Stratforde, v štáte Connecticut.

Sulzickiová mala chlapca zasypávať darmi, ale po tom, čo dostal strach, že práve on ju priviedol do iného stavu, zneužívanie ohlásil.

Učiteľka tínedžerove slová najprv poprela, neskôr sa priznala k jednorazovému sexu. Sulzickiová je obvinená z dvoch prípadov sexuálneho napadnutia, nezákonného pohlavného styku s neplnoletou osobou a z rizika poranenia maloletého.

Viac o téme: Michelle Sulzicki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu