Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Matka (21) sa chcela svetu pochváliť so synom: Teraz ju všetci nenávidia, kvôli tejto FOTO

Táto fotka znepokojila susedov
Táto fotka znepokojila susedov (Zdroj: Facebook)

ERSKINE – Matky sú rôzne a k svojim deťom majú rôzny vzťah. Courtney Stewartová (21) si odfotila svojho dvojročného chlapčeka a fotku zavesila na sociálnu sieť Facebook, údajne chcela pobaviť kamarátov, no nešlo tak úplne o obyčajného chlapčeka, ani obyčajnú fotku. Kvôli nej ju totiž teraz vyšetruje polícia.

Courtneyin syn Caleb má Downov syndróm, preto je veľmi svojský v tom, keď si vyberá s čím sa bude hrať. Údajne ho, podľa slov jeho matky, baví najmä hrať sa s práčkou. Preto do nej občas aj vlezie, pri čom ho odfotila. Aby aj ostatným ukázala, ako sa zabávali, zdieľala túto fotku na Facebooku. Na to sa však zdvihla vlna odporu.

„Miluje práčku. Odfotili sme sa a smiali,“ bráni sa Courtney. Jedna zo susediek však nebola fotografiou vôbec nadšená: „Bol to hrozný pohľad. Pre kohokoľvek, ktoré je takisto rodičom, urobiť takúto fotografiu a dať ju na Facebooku pre pobavenie, je nepredstaviteľné.“ Podľa denníka The Daily Record o tejto udalosti hovorí celé mesto, ľudia sú v šoku.

Polícia v Erskine, Renfrewshire, začala celú vec takisto riešiť. Matka tvrdí, že chlapček vliezol do práčky sám: „Na fotkách sa jednoznačne smeje, ja nechápem, prečo tú fotku niekto vzal tak, ani neviem, ako ju vlastne vzali.“ Podľa nej všetci ich známi vedia, že chlapček s Downovým syndrómom má skutočne rád pranie a práčku. Údajne ju kvôli tomuto nedorozumeniu už aj napadli priamo na prahu domu.

Viac o téme: IncidentSociálne sieteDownov syndróm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu