Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dôchodcovia vyrazili na dovolenku v karavane: Z Francúzska sa vrátili s votrelcom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

PLYMOUTH - Párik sa práve vrátil domov z dovolenky vo Francúzsku, keď ich vyrušil podivný zvuk v karavane. Čoskoro zistili, že na cestách neboli sami, ale prevážali čierneho pasažiera!

Christine (75) a Geoffrey Seward (86) sa na smrť vyľakali, keď v karavane, na ktorom vyrazili na dovolenku do Francúzska, počuli po príchode domov zvláštny rachot. Christine si pomyslela, že zabudla dobre zatvoriť dvere v kúpeľni a išla ich skontrolovať. Na jej veľké prekvapenie z nej však vybehol neznámy cudzinec a keď ju uvidel, okamžite vzal nohy na plecia a utekal niekam smerom do mesta.

VIDEO Šokovaní turisti zažili utečencov v akcii: Naskakujú do áut, aby sa dostali do raja!

Muž sa pravdepodobne dostal dnu po nalodení karavanu na trajekt a nepozorovane vkĺzol dnu. „Bolo to veľmi desivé. Zakričala som naňho, že zavolám políciu,“ uviedla Christine. Muž na ňu úsečne vyhŕkol: „Žiadna polícia, žiadne peniaze!“

Christine sa votrelca pokúšala zastaviť a pritlačiť dvere, ale on bol silnejší a dostal sa z karavanu na slobodu. „Keď som volala na políciu, sotva som vládala hovoriť. Taká som bola šokovaná,“ opísala Christine. „Sme veľmi radi, že nám neukradol napríklad peniaze alebo pasy,“ povedala dôchodkyňa, ktorá napriek obrovskému zdeseniu súcití s utečencom. Už na prvý pohľad bolo vidno, že imigrant prichádza chudobný ako kostolná myš, uviedol portál Plymouthherald.co.uk.

Viac o téme: Imigrant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu