Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Milovníci golfu a cestovania zažili orientálnu zábavu

CK TUI ReiseCenter Slovensko s.r.o. Zobraziť galériu (14)
CK TUI ReiseCenter Slovensko s.r.o. (Zdroj: CK TUI ReiseCenter Slovensko s.r.o.)

V sobotu 6.6.2015 sa konal výnimočný 5. ročník TUI GOLF CUP, ktorý sa tento rok niesol v znamení orientu. V golfovom rezorte Black Stork, Veľká Lomnica sa tak stretli TOP klienti cestovnej kancelárie TUI ReiseCenter a ďalší milovníci golfu, vďaka ktorým sa 5. ročník tohto jedinečného podujatia stal, s celkovou účasťou okolo 170 ľudí, skutočne úspešným.

Celodenný program bol zahájený už ráno registráciou hráčov i nehráčov golfu. Začínajúci aj skúsenejší hráči sa mohli zapojiť do turnajov s 18 a 9 jamkami. K dispozícii boli ďalej individuálne hodiny s trénermi, golfová akadémia, ajurvedské masáže, líčenie s Mary Kay či relax v hotelovom wellness centre. Nielen pre milovníkov golfu, ale aj pre milovníkov áut a rýchlej jazdy, boli pripravené skúšobné jazdy rôznych modelov áut BMW a statická prezentácia úplne nového modelu i8. Na svoje si prišli aj tí najmenší – pre nich bol totižto pripravený špeciálny program „TUI deťom“.

Večerný program TUI GOLF CUP-u, ako sme už spomínali, sa niesol predovšetkým v duchu orientu – na terase hotela bol pripravený Orient Lounge, kde mali hostia možnosť ochutnať tie najlepšie vodné fajky a cigary. Takisto spoločný raut bol prispôsobený orientálnej kuchyni a o navodenie tej správnej atmosféry sa postarala orientálna hudba a brušné tanečnice. Nasledovalo vyhodnotenie výsledkov turnaja, ochutnávka vín, dražba dovolenkových pobytov a tombola, v ktorej sa hralo o naozaj hodnotné ceny (1. cena – letenka do Dubaja s naším hlavným partnerom, leteckou spoločnosťou Emirates).

Súčasťou večerného programu bola i aukcia diel od významnej umelkyne Gordany Turuk, z ktorej výťažok bude venovaný Detskej fakultnej nemocnici Kramáre – Bratislava. Zvyšok večera sa o zábavu postarala hudobná skupina FUNKIEZ a následne disco party v Lobby bare.

„Akcia sa naozaj vydarila a týmto by som chcela poďakovať všetkým našim partnerom, vďaka ktorým bolo možné TUI GOLF CUP 2015 zorganizovať. Poďakovanie tiež patrí našim klientom za ich prejavenú dôveru a s radosťou môžeme povedať, že na toto podujatie sa môžete tešiť aj o rok, keďže TUI GOLF CUP sa už stal akousi tradíciou,“ doplnila Mariana Metwaly-Veiglová, riaditeľka CK TUI ReiseCenter Slovensko s.r.o.

- reklamná správa -

Viac o téme: CK TUI ReiseCenter Slovensko s.r.o.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu