Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najdivnejšie inštruktážne VIDEO: Toto im nevyšlo, budete sa cítiť trápne aj za nich!

Kapitán s kolegami to roztočil
Kapitán s kolegami to roztočil (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Len máloktorí z cestujúcich v lietadle venujú pred štartom pozornosť bezpečnostnej inštruktáži, ktorú vykonáva letuška. Hovoríte si, už som to videl toľkokrát, už stačilo. Lenže garantujeme vám, že takúto inštruktáž ste ešte nevideli. Pri jej pozeraní sa zrejme budete cítiť... tak trochu trápne.

Spoločnosť Condor Ferries neposkytuje letecké služby, ale prevádzkuje lodnú dopravu medzi Anglickom a Francúzskom. No aj v tejto oblasti je potrebné dodržiavať isté bezpečnostné pravidlá. Nakrútila preto video, kde jej zamestnanci predvádzajú bezpečnostnú inštruktáž. Na tom nie je nič čudné, hádam len to, že ide azda o najtrápnejšie video tohto druhu vôbec.

V tutoriáli vystupuje kapitán výletnej lode a dvaja členovia posádky, pričom do rytmu im hrá rapová hudba. Podivná kombinácia, no ešte podivnejší je "inštruktážny tanec", ktorý táto trojica za zvukov piesne od Sugarhill Gang predvádza. A dozviete sa aj to, ako sa správne používa záchranná vesta. Prezradí vám to mladá žena z videa, a to dokonca aj s rýmom.

Netrvalo dlho a užívatelia vyjadrilia nahlas, čo si o tejto bizarnej inštruktáži myslia. "Tú záchrannú vestu už určite niekto použil na útek z lode, aby už viac nemusel pozerať toto trápne video," napísal cynicky jeden z nich. No nájdu sa aj takí, ktorým sa páči. "Podľa mňa je to skvelý nápad. Ľudia, a najmä deti, sa na tom určite pobavia a pochopia, čo treba v prípade núdze robiť," oponovala užívateľka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu