Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nenechajte sa ovládnuť stresom, ovládnite ho vy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (11)
Ilustračné foto (Zdroj: predpredaj.sk)

Od stresu si pomáhame každý po svojom. Extrémne obľúbeným riešením je cestovanie, wellnes pobyt, pojedanie chuťoviek, či dávka kvalitného jazzu. Ak k vám aj po takejto psychohygiene pocit stresu prikvitne opäť, jednoducho ho využite vo svoj prospech. Ako na to? S tým vám poradia odborníci. Kedy a kde? S tým Vám poradíme my. Portál Predpredaj.sk pre vás pripravil výber najlepších kultúrnych, hudobných aj športových podujatí, ktoré by ste tento týždeň mali navštíviť.

29.1.-1.2. MEDZINÁRODNÉ VEĽTRHY CESTOVANIA A GASTRONÓMIE

Štyri dni, kedy si gurmáni a cestovateľské duše prídu na svoje. Medzinárodný veľtrh cestovania a gastronómie ponúka návštevníkom to najpestrejšie z oblasti gastronómie, cestovania, wellnesu, fitnessu, poľovníctva a oddychu. Pripravte svoje chuťové bunky na  kulinárske  a nápojové špeciality a pozrite si súťaže, ktoré preveria zručnosti barmanov, baristov, someliérov a iných špecialistov vo svojom gastro-odvetví. Dozviete sa množstvo informácií o ponuke hotelov, reštaurácií  a ďalších zážitkových gastroprevádzkach. V prípade, že sa obzeráte po dovolenkovej destinácii využite komplexný servis cestovných kancelárií a turistických informácií. Prívrženci zdravého životného štýlu, poľovníctva a oddychu majú jedinečnú príležitosť načerpať inšpiráciu.

PREDAJ VSTUPENIEK

2.2. GYPSY JAZZ FESTIVAL 2015

Milovníkom kvalitného jazzu netreba Gypsy Jazz Festival veľmi predstavovať. Tento ročník, však prekvapí aj stálych fanúšikov. Namiesto tradičného festivalového koncertu zostaveného s radením hudobníkov a vystúpení, pre vás organizátori pripravili celovečernú show s účasťou svetových hviezd jazzového neba, ako DOTSCHY REINHARDT, GAIL ANDERSON, či BILL EVANS.   
Hudobníkov bude sprevádzať 30-členný MILO SUCHOMEL Orchestra. Pre umocnenie dokonalého zážitku sú do dramaturgie zapojené aj tanečné choreografie a v sále inštalované výtvarné diela akademických maliarov.

PREDAJ VSTUPENIEK

3.2. STRESS MANAGEMENT 

Kto v tejto dobe nezažil stres, buď klame alebo mu môžeme všetci ticho závidieť. Ak aj vy patríte k vystresovanej väčšine, ktorá sa s týmto fenoménom nedokáže efektívne popasovať , dávame vám do pozornosti Stress management. Kurz vám ukáže cestu ako bez problémov zvládať záťažové  situácie  a využiť stres na zlepšenie vlastného výkonu. Využite stres vo svoj prospech v práci aj súkromí, odborníci vám ukážu, že je to možné.

PREDAJ VSTUPENIEK

Ďalšie zaujímavé podujatie v tomto týždni:

HURRICANE, WINTER EDITION - HUMNO
30.1. Tatranská Lomnica

PREDAJ VSTUPENIEK

HURRICANE, WINTER EDITION - HAPPY END, JASNA
31.1. Liptovský Mikuláš

PREDAJ VSTUPENIEK

2. ZIMNÁ SÉRIA 2015
31.1. Bratislava

PREDAJ VSTUPENIEK

BK INTER INCHEBA BRATISLAVA - MBK HANDLOVÁ
31.1. Bratislava

PREDAJ VSTUPENIEK


 

PREDPLATNÉ ČASOPISU AUTO MOTOR A ŠPORT
2015

PREDAJ VSTUPENIEK

HURRICANE FACTORY
2015 Liptovský Mikuláš

PREDAJ VSTUPENIEK

AKROBATICKÝ LET LIETADLOM + CERTIFIKÁT
2015 Letisko Dubová, Letisko Senica

PREDAJ VSTUPENIEK


 

Vstupenky Predpredaj.sk nájdete aj vo vašom Telekom Centre.

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu