Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Žena uvidela na oblohe krásneho anjela: Bolo to vianočné znamenie od zosnulého otca

Náhoda alebo skutočné posolstvo z nebies? Zobraziť galériu (3)
Náhoda alebo skutočné posolstvo z nebies? (Zdroj: YouTube)

BOSTON - Keď si Sherrie Abbott (40) všimla na oblohe nádherný rozplývajúci sa útvar, okamžite vedela, koľká bije. Okrídlená postava sa jej zjavila pred očami, keď práve sedela v aute. Podľa Sherrie to bol odkaz od jej mŕtveho otca!

Laranca Cunningham (17), dcéra slobodnej matky, navrhla, aby nádherný oblak na oblohe odfotili, čím rozpútali hotovú senzáciu. Sherrie je presvedčená, že to bolo vianočné posolstvo jej otca Colina Abbotta, ktorý je už dvadsať rokov mŕtvy.

FOTO Žena uvidela na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

„Bolo to úžasné a ja som začala vzlykať. Bol to anjel, ktorého mi poslal dolu, aby mi dal znamenie, že všetko sa vyrieši,“ s úžasom opísala svoj zážitok Sherrie, ktorá práve vtedy cestovala s dcérou na návštevu k sestre. Obraz jej dal silu a nádej do budúcna. Jej syn William (15) totiž trpí Ehler-Danlosovým syndrómom, vzácnou poruchou, ktorá oslabuje tkanivá.

„Bol to naozaj dych berúci a ohromujúci zážitok. Keď som videla anjela na oblohe, vedela som, že na Vianoce bude všetko v poriadku a zdravie môjho syna sa zlepší,“ povedala podľa Express.co.uk Sherrie.

FOTO Žena uvidela na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu