Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Novozélandské aerolinky trafili do čierneho: Ich inštruktážne VIDEO boduje po celom svete!

Inštruktážne video novozélandských aeroliniek sa okamžite stalo hitom Zobraziť galériu (2)
Inštruktážne video novozélandských aeroliniek sa okamžite stalo hitom (Zdroj: Facebook)

WELLINGTON – Aj letecké spoločnosti už pochopili, že uniformita niekedy nie je to pravé orechové. Ponúkať kvalitné služby, no pritom byť medzi zákazníkmi známy ako zábavná firma, to je kľúčom k úspechu. Air New Zealand preto vytvorili výborné inštruktážne video, kde zvýraznili to, čím je ich krajina vo svete najznámejšia a zároveň pasažierov vtipne vzdelali o bezpečnosti.

Hlavným motívom tohto populárneho videa sa stalo filmové spracovanie Pána prsteňov, v takmer päťminútovej snímke sa dokonca objaví aj herec Elijah Wood, ktorý stvárnil hlavnú postavu Tolkienovej trilógie – Froda. V úlohe „učiteľa“ sa v klipe objaví aj režisér všetkých filmov Pána prsteňov Peter Jackson, rodák z novozélandského hlavného mesta.

Inštruktážne video novozélandských aeroliniek
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Dej začína tým, ako dvojica fanúšikov kinohitu nastúpi do lietadla a vedľa nich nesedí nikto iný, ako samotný predstaviteľ Froda. Keď sa spustí inštruktážne video, ocitnú sa zrazu uprostred Stredozeme, bájnej krajiny, v ktorej žijú hobiti, čarodejníci, elfovia, trpaslíci či zlí škreti. Samotné inštrukcie sa objavujú v súvislosti s vtipnými postavami a príbehmi inšpirovanými Tolkienovým svetoznámym príbehom.

Inštruktážne video novozélandských aeroliniek
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Ohromná výprava sa môže začať, pripútajte sa, prosím! Video si za jeden deň na YouTube pozrelo takmer pol milióna ľudí, na Facebooku skoro milión užívateľov. Väčšina z diskutujúcich začala plánovať návštevu Nového Zélandu touto leteckou spoločnosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu