Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pre okolie bola postrachom: Žena má celé telo posiate bublinami!

Charlotte začala mať výrastky už ako 15-ročná Zobraziť galériu (4)
Charlotte začala mať výrastky už ako 15-ročná (Zdroj: YouTube)

LOGANVILLE - Keď sa Charlotte (64) objaví v supermarkete, všetky malé deti kričia hrôzou. Ojedinelé ochorenie ju postupne vzdialilo od vlastného dieťaťa i manžela.

Charlotte Hawkins trpí neurofibromatózou typu 1, najťažšou formou genetického ochorenia, kvôli ktorému má kožu posiatu nádormi v tvare bublín. Z kedysi usmiatej 20-ročnej ženy s čistou pleťou sa stala babička, ktorú deti považujú za bosorku. Jej podivné výrastky sa začali objavovať, keď mala len 15 rokov.

Pre okolie bola postrachom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Všetko Charlottino trápenie prerástlo do utrpenia, keď si v dolnej časti chrbta ako 20-ročná nahmatala malú hrčku. Počas desiatich rokov sa zo sotva rozpoznateľnej hrčky stali bublinové nádory, ktoré jej znetvorili telo. Hoci sa Charlotte postupne so svojím vzhľadom naučila žiť, ako mladá žena bola spočiatku veľmi nešťastná.

Pre okolie bola postrachom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Charlotte neskôr postúpila operáciu na odstránenie nádorov, no bubliny sa znova objavili a Charlotte sa bála vychádzať von: „Keď som bola v obchode a videl ma jeden malý chlapec, začal kričať a plakať. Jeho mama sa musela veľmi ponáhľať, pretože dostal záchvat,“ spomína dnes 64-ročná Charlotte.

Po relatívne dlhých a pokojných rokoch, ktoré sa vyhýbala kontaktom s ľuďmi, Charlotte prijalo spoločenstvo miestneho kostola, kde sa venuje práci s deťmi. „Milujem deti, rada sa s nimi hrám a čítam im rozprávky. Pomáhajú mi a cítim sa pri nich oveľa mladšia,“ povedala babička, ktorá dnes pravidelne stráži tri deti svojich susedov.

Pre okolie bola postrachom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Odkedy Charlotte začala mať zdravotné problémy, uplynulo už 49 rokov. Jej ochorenie je genetického pôvodu a môže byť dedičné. Charlotte sa však teší, že jej syn Charlie a tri vnúčatá sú úplne zdravé.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu