Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Matka obhajuje dojčenie: Prsník som deťom dávala do 6 rokov!

Stella má na dojčenie vlastný názor
Stella má na dojčenie vlastný názor (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Po tom, čo Ameriku šokovala titulná stránka časopisu Time s matkou dojčiacou svojho 4-ročného syna, ozvala sa istá Britka, ktorá svoje deti takýmto spôsobom kŕmila ešte o niečo dlhšie. Podľa nej sú tak teraz oveľa šťastnejšie a inteligentnejšie.

"Josephine som dojčila do šiestich rokov a Zaca do piatich," uviedla pre The Sun Stella Onionsová, ktorá nechápe, prečo obálka časopisu pobúrila toľkých ľudí. "Dojčenie je nádherná, prirodzená vec. Nakoniec kvôli tomu nám boli prsia dané," dodala.

"Keď deti vyrástli, musela som ich vychovať, aby mi na verejnosti nevyťahovali tričko. Najskôr museli povedať " Mami, mlieko prosím "," opisuje Onionsová, ktorá chcela potomkov prestať dojčiť v dvoch rokoch, ale ich chuť ju nakoniec presvedčila, že bude pokračovať.

"Čoskoro som videla, koľko to má výhod. Dojčené deti sú šťastnejšie a cítia sa bezpečnejšie. Vedci dokázali, že sú navyše aj inteligentnejšie," vysvetlila. Teraz majú deväť a sedem rokov a sú vraj úplne zdravé. "Dokonca aj teraz som si istá, že by som mohla dojčiť," doložila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu