Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najzáhadnejší únos dievčatka dostal novú nádej: Okultista tvrdí, že vie, čo sa stalo s Maddie

Do vyšetrovania za zapojil nórsky jasnovidec Zobraziť galériu (4)
Do vyšetrovania za zapojil nórsky jasnovidec (Zdroj: Facebook)

CANBERRA – Keď sa Maddie McCannová v roku 2007 stratila, pátral po nej celý svet. Do dnešného dňa sa vyšetrovateľov nepodarilo nájsť presvedčivú stopu a jej zmiznutie ostáva zahalené tajomstvom. Nórsky jasnovidec Michael Winger, ktorý detektívom pomáha pri riešení zložitých prípadov, však môže márne hľadanie stopy prelomiť.

Michael Winger hovorí, že dokáže objasniť tajomstvo zmiznutia štvorročnej Maddie McCannovej, po ktorej rodičia bezvýsledne už osem rokov pátrajú. Podľa informácií Wingera bola zabitá a pochovaná neďaleko jazera, keď zámer obchodníka s ľudským mäsom zlyhal, uvádza The Irish Sun.

Scotland Yard na nohách: V Austrálii našli v kufri roky mŕtve dievčatko, je to Maddie McCann?

Tridsaťtriročný Winger, ktorého v Nórsku poznajú ako detektívne médium, povedal, že na tento záver prišiel po tom, ako sa mu v hlave premietla séria vizuálnych zábleskov. Winger dodal, že únoscom mal byť muž z Turecka, ktorý rodinu pozoroval už niekoľko dní, keď bola na dovolenke v portugalskom turistickom komplexe Praia da Luz. „Dievčinu chcel prepraviť na sever Portugalska, kde ju mal odovzdať ďalším ľuďom,“ spresnil jasnovidec.

Stopy vedú k vodnej nádrži

„Myslím si, že keď otec Meddie kontroloval svoju spiacu dcéru, či je všetko v poriadku, v rovnakom čase na rovnakom mieste bol už aj únosca,“ povedal Winger a upozornil, že únosca bol pripravený na otca zaútočiť, ale ten ho nevidel. „Únosca ju vzal a odniesol von k autu. Chcel ju odovzdať ďalej, ale vtedy ho varovali, že by to mohlo byť príliš riskantné a tak sa jej musel zbaviť,“ uviedol.

Najzáhadnejší únos dievčatka dostal
Zobraziť galériu (4)

Muž mal dievčatko pochovať niekde v strednom Portugalsku a Wingerov opis miesta sa podobá na vodnú nádrž Albufeira da Barragem de Santa Agueda. To je podľa neho miesto, ktoré by vyšetrovatelia mali preskúmať. Winger priznal, že k riešeniu prípadu Meddie ho inšpiroval fakt, že aj on sám je otcom dvoch malých detí. „Možno sa jedného dňa sám vyberiem hľadať Meddie, pretože mojím snom je pomôcť nájsť jej otcovi a mame odpovede.“

Najzáhadnejší únos dievčatka dostal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Najzáhadnejší únos dievčatka dostal
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: ZmiznutieúnosJasnovidecMaddie McCannMichael Winger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu