Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Brutálna vražda bábätka v Británii: FOTO obvinenej 19-ročnej Češky Terezy!

Tereza Lacková
Tereza Lacková (Zdroj: Foto: birminghammail.co.uk)

BIRMINGHAM – Z brutálnej vraždy iba 14-mesačného chlapčeka obvinili policajti v britskom meste Birmingham jeho 19-ročnú sestru Terezu Lacková a jej o osem rokov staršieho priateľa Marka Holuba. Informoval o tom dnes český portál Novinky.cz.

Podľa spravodajskej stanice BBC malo dieťa české občianstvo a český pôvod majú podľa mien aj údajní páchatelia. Chlapček Santino B. zomrel na Nový rok po tom, čo ho sanitka previezla do detskej nemocnice v Birminghame s "rozsiahlymi zraneniami a zlomeninami na niekoľkých častiach tela".     

Sestra dieťaťa a jej partner, obaja nezamestnaní, boli poverení, aby sa o chlapca starali, kým jeho matka údajne už od jesene žije v Česku.  Prípad vyšetruje polícia v stredoanglickom grófstve West Midlands a intenzívne spolupracuje s českými kolegami na pátraní po Santinovej matke, uviedol podľa serveru Newstalk.com predstaviteľ miestnej polície Justin Spanner.

Briti požiadali českú stranu, aby im pomohla vypátrať Santinovu matku. Podľa medializovaných informácií sa Tereze a Markovi narodilo nedávno dievčatko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu