Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Chlapec (12) dobodal kamaráta (†9): Chcel ísť do väzenia, lebo nenávidel život!

Nebohý Michael a Jamairon (vpravo dole)
Nebohý Michael a Jamairon (vpravo dole) (Zdroj: Foto: Facebook)

MICHIGAN - K beštiálnemu činu sa odhodlal len 12-ročný Jamarion Lawhorn. Na detskom ihrisku nožom dobodal svojho 9-ročného kamaráta Michaela Connora Verkerkeho. Urobil tak preto, lebo nenávidí svoj život a nechce už viac žiť.

Jamairon vytiahol nôž na mladšieho kamaráta bezdôvodne. Po otrasnom čine bežal do domu Glena Stacyeho (34), potreboval si požičať telefón. Po tom zavolal na políciu a pokojne oznámil: „Ahoj, ja len, že som niekoho bodol. Prosím zoberte ma, chcem zomrieť. Nechcem byť na tejto zemi."

Chlapec ďalej tvrdil, že svoj život nenávidí a že ho nemá nikto rád. Priznal sa, že zjedol veľa liekov, no príznaky z predávkovania nemal. Na miesto okamžite dorazili privolaní policajti a bežali na pomoc skrvavenému chlapčekovi. Ako informuje denník Daily Mail, Jamarion na nich kričal, že idú zlým smerom, lebo on stojí inde. Ruky už mal späté, akoby už na nich mal putá.    

Medzitým sa ale doráňaný Michael dotackal s mladším bračekom domov. Pri vchode sa zrútil. Posledná slová adresoval práve jemu: „Ak sa mi niečo stane, nie je to tvoja vina. Vždy ťa budem mať rád.“ Michaela previezli do nemocnice, tam svojím zraneniam podľahol.   

Jamariona budú súdiť ako dospelého. Pred senátom plakal a triasol sa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu