Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Fico má nového nepriateľa, drsný odkaz vlastným kolegom: Sociálni demokrati vyzvedajú

Robert Fico
Robert Fico (Zdroj: FB / Robert Fico)

BRATISLAVA - Premiér opäť vyvolal emócie. Robert Fico počas víkendu vystúpil na kongrese Strany európskych socialistov (PES), ktorý sa konal v Prahe, a svojimi vyjadreniami vyvolal rôzne reakcie.

Fico na svojom Facebooku zverejnil krátke video a tvrdí, že jeho prejav vyvolal emócie, lebo si nedával servítku pred ústa. „Je čas skončiť s politickou korektnosťou," napísal v statuse k samotnému videu.

Predovšetkým sa sťažoval na fakt, že socialistickí poslanci vyzvedali dve témy, ktorými boli homosexuáli a moslimovia. „Mal som pocit, že som najväčší vyvrheľ na svete," tvrdí premiér a dodáva, že nikto sa ho nepýtal, ako sa majú ľudia na Slovensku a na ich životné podmienky. „Lebo to nikoho ako keby nezaujímalo."

Hlavnou témou jeho pôsobenia bude podľa neho boj za vyššie platy ľudí za Slovensku a lepšie sociálne podmienky a práva. Fico sa zároveň rozrečnil o solidarite, ktorá podľa neho nie je iba o súhlasení s povinnými kvótami a počúvaní toho, čo sí želajú tí veľkí. „Dámy a páni, možno ste čakali niečo iné, ale ja už iný nebudem," uzavrel. 

Prečítajte si, kto sa za stranu Smer-SD dostal do parlamentu na terajšie volebné obdobie!

Viac o téme: Robert FicoPES
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu