Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vodiči, pripravte sa na najhoršie: Dopravný kolaps v Bratislave

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Začiatok nového týždňa sa nezaobišiel bez nehody. Na bratislavskom Moste Apollo sa stala nehoda, v smere z Petržalky do mesta sa jazdí len v jednom pruhu. Dopravu riadi polícia. Vodiči však musia počítať so zdržaním aj v iných častiach Bratislavy.

Polícia upozorňuje na nehodu, ktorá sa stala na Moste Apollo v smere z Petžalky do mesta. Prejazdný je len jeden jazdný pruh.

"Podľa doterajších informácií z miesta dopravnej nehody vodič osobného motorového vozidla zn. Škoda Octavia (EVČ BA) dostal pravdepodobne šmyk, v dôsledku čoho narazil do zvodidiel," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Dopravná nehoda sa zaobišla bez zranení, polícia v súčasnosti na mieste dokumentuje nehodu a riadi dopravu. "Vodičov, v tejto súvislosti žiadame, aby sa uvedenému úseku z dôvodu predpokladaného vzniku kolón vyhli a na prejazd použili inú trasu," dodala Mihalíková. 

V Bratislave začal nový týždeň nehodami.
Zobraziť galériu (2)
V Bratislave začal nový týždeň nehodami.  (Zdroj: waze.com)

Obmedzenia aj pre protest

Ďalšia nehoda s blokovaným jedným pruhom sa stala na v Bratislave v podjazde pri Hodžovom námestí smerom z Mosta SNP, informuje o tom Zelená vlna. Nehoda sa stala aj v podjazde na Staromestskej smerom do centra, rovnako je blokovaný jeden pruh.

Polícia upozorňuje na obmedzenú premávku pre protest, ktorý sa uskutoční v čase od 16:30 do 18:00 na priechode pre chodcov na Odborárskej ulici v Mestskej časti Bratislava – Nové Mesto.

"Vodičov, ktorý daný úsek využívajú na prejazd medzi ulicami Vajnorská  - Račianska v tejto súvislosti žiadame, aby sa uvedenému úseku z dôvodu predpokladaného vzniku kolón vyhli a na prejazd použili inú trasu," upozorňuje Mihalíková.

V prípade prejazdu je potrebné zvýšiť svoju pozornosť a riadiť sa pokynmi príslušníkov Policajného zboru, ktorí budú podľa vzniknutej situácie premávku v uvedenom úseku usmerňovať.

Viac o téme: NehodaZápchyBratislavaMost Apollo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu