Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tragická nehoda pri Dunajskej Strede: Dvaja malí synovia prišli o mladú matku (†29)

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA/TRNAVA – Život iba 29-ročnej mladej mamičky vyhasol v piatok pri vážnej dopravnej nehode pri obci Maslovce (Maslovce – Zlaté Klasy, okres Dunajská Streda). Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, 29-ročná žena riadila Volkswagen Golf smerom od obce Oľdža (okr. Dunajská Streda), kde na rovnom úseku zišla z nezistených príčin z cesty a narazila do stromu.

Vzápätí sa vozidlo vrátilo späť na vozovku, kde sa prevrátilo na strechu. Pri nehode utrpela mladá žena z okresu Pezinok vážne zranenia, ktorým na mieste nehody podľahla. V čase nehody boli v aute aj jej dvaja maloletí synovia, ktorých previezli do nemocnice. Podľa predbežnej lekárskej správy utrpeli ľahké zranenia, z ktorých sa budú liečiť týždeň.

Okolnosti, ako aj presné príčiny nehody, polícia naďalej vyšetruje ako usmrtenie, dodala Linkešová. Polícia apeluje na vodičov, aby v čase zníženej viditeľnosti zvýšili opatrnosť na cestách. Pripomína, že medzi najčastejšie príčiny nehôd patrí nepozornosť a neprimeraná rýchlosť jazdy.

Tragická nehoda pri Dunajskej
Zobraziť galériu (2)

Viac na odoprave.info >>

Viac o téme: NehodaMaslovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu