Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladík (19) prepadol a olúpil chlapca: Chcel ho dopichať kvôli 20 eurám

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

ŽIAR NAD HRONOM - Trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov hrozí v minulosti viackrát súdne trestanému 19-ročnému mladíkovi zo Žiaru nad Hronom, ktorý v nedeľu (15.1.) podvečer lúpežne prepadol 17-ročného chlapca.

"Chytil ho za ruku, zatiahol ho do uličky, kde mu ukázal, že má pod bundou teleskop a vo vrecku nožík. Povedal mu, že ak mu nedá všetky veci, tak ho zbije a dopichá. Následne mu poškodený vydal všetky svoje veci, ktoré mal pri sebe, pričom páchateľ si zobral len mobilný telefón a pod hrozbou násilia a vyhrážok zabitím, od neho požadoval 20 eur, ktoré mal doniesť o 20.00 hodine ku kostolu v Žiari nad Hronom," priblížila Mária Faltániová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

K zraneniu chlapca nedošlo, krádežou mu vznikla škoda 176 eur. "Po vykonaní procesných úkonov vyšetrovateľ obvineného umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie," dodala Faltániová s tým, že obvinený bol v minulosti už viackrát súdne trestaný pre majetkovú aj násilnú trestnú činnosť.

Viac o téme: NôžLúpežPrepadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu