Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Legendárna supermodelka vyzerá dokonale aj v 50-tke: Na najnovších záberoch vyráža dych!

(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká modelka Christy Turlington (55) patrí medzi najväčšie legendy sveta módy, v ktorom sa pohybuje už viac ako 40 rokov. Na najnovších záberoch pre módny časopis Harper's Bazaar opäť predviedla svoju krásu a ukázala, že na svoj vek ani zďaleka nevyzerá.

Rodáčka z Kalifornie sa na prelome 80-tych a 90-tych rokov stala jednou z prvých supermodeliek a počas svojej kariéry sa zaradila medzi najznámejšie postavy sveta módy. Za viac ako 40 rokov v tejto brandži si vyskúšala spoluprácu s tými najznámejšími značkami a magazínmi a okrem toho sa presadila aj ako spisovateľka, podnikateľka či aktivistka.

Modelingu sa však Turlington venuje dodnes a svoju krásu nemá problém ukázať ani v súčasnosti. Naposledy tak urobila počas fotenia pre známy módny časopis Harper's Bazaar, v ktorom sa ukázala vo viacerých odvážnych pózach, počas ktorých odhodila aj svoju podprsenku.

Mnohí pri pohľade na zábery nemohli uveriť tomu, že na začiatku tohto roka oslávila už svoje 55. narodeniny. „Som veľmi rada, že mám stále možnosť pracovať v modelingu. Je to aj naďalej moje živobytie," povedala modelka.

Viac o téme: Christy Turlington
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu