Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

BIZARNÁ GRATULÁCIA k narodeninám: Manžel Kardashianky zverejnil INTÍMNU FOTO... Och, to je hanba!

Travis Barker a Kourtney Kardashian Zobraziť galériu (2)
Travis Barker a Kourtney Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Mnohé ženy by neboli nadšené! Najstaršia zo slávnych sestier Kardashianových - Kourtney Kardashian oslávila v týchto dňoch 45. narodeniny. Pri tej príležitosti jej na sociálnej sieti Instagram blahoželal aj jej manžel - bubeník Travis Barker (48). Ako už v ich prípade býva zvykom, pridal aj štipku kontroverzie.

Kourtney Kardashian a Travis Barker boli spočiatku roky len priatelia. Časom sa ich však kamarátstvo premenilo na veľkú lásku a dvojica sa netají tým, že prežívajú veľké šťastie. V novembri 2023 sa im narodil aj spoločný potomok - synček, ktorému dali meno Rocky.

Galéria: Kourtney Kardashian a Travis Barker

Slávna kráska v týchto dňoch oslávila 45. narodeniny. Nuž, a nemenej známy manžel jej gratuloval aj prostredníctvom sociálnej siete Instagram. „Všetko najlepšie mojej krásnej manželke, spriaznenej duši a tej najlepšej priateľke navždy. Milujem ťa a milujem aj náš spoločný život. Ďakujem, že si tou najúžasnejšou manželkou a osobou, akú som si len mohol želať. Pred nami je ešte kopec spoločných dobrodružstiev,” napísal bubeník a pridal aj sériu fotografií zo svojho mobilu.

Followeri tak mali možnosť vidieť Kourtney aj inak, než sú zvyknutí. Je to však na debatu, či to Travis tak trošku neprehnal. Medzi fotkami je totiž aj záber z toalety. Nuž, nejedna žena by sa ne jej mieste od hanby prepadla pod zem...

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery.

 

BIZARNÁ GRATULÁCIA k narodeninám:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/ travisbarker)

Viac o téme: Kourtney KardashianTravis Barker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu