Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pikantný TRAPAS Katy Perry pred kamerami: Prsia na úteku!

Katy Perry Zobraziť galériu (4)
Katy Perry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nechýbalo veľa a ukázala by viac, než mala v pláne! Speváčka Katy Perry (39) aktuálne pôsobí ako porotkyňa v šou American Idol. Počas nakrúcania sa nevyhla kurióznym situáciám. Dôkazom je pondelkové vysielanie šou, v ktorom bol zachytený aj moment, keď ju zradil jej top a takmer pred kamerami ukázala prsia.

Galéria: Katy Perry a jej módne kreácie

Katy Perry obľubuje zaujímavé kreácie, ktoré sú neraz aj poriadne provokatívne. Nedávno sa v spoločnosti napríklad objavila v outfite, ktorým mnohým vyrazila dych. 

Poriadne zaujímavý outfit si speváčka obliekla aj za porotcovských stolík speváckej šou American Idol. Katy stavila na originálny top, ktorý rozhodne nebol z látky, ale pripomínal skôr brnenie. V určitom okamihu sa však "zlomil" a posúval sa tak, že porotkyni takmer pred kamerami vykukli prsia. 

Video z tohto trapasu zverejnila aj samotná Perry na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Ako vidno, viacerí sa usilovali tento nepríjemný moment zachrániť. Avšak márne... Katy sa napokon skrývala pod stolík alebo sa kryla vankúšom. 

 

Viac o téme: Katy PerryAmerican Idol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu