Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

DRSNÝ KROK kráľa Karola III. voči Harrymu a Meghan: Spravil z nich BEZDOMOVCOV!

Karol III. Zobraziť galériu (8)
Karol III. (Zdroj: SITA/Jonathan Jackson/Pool Photo via AP)

LONDÝN - Vôbec sa s nimi nemaznal. Celá Británia v posledných mesiacoch vo veľkom riešila kroky princa Harryho (38) a jeho manželky Meghan (41). Výnimkou nie je ani kráľ Karol III., ktorý vraj po tom, ako Harry vydal svoju kontroverznú knihu Spare, voči nim podnikol rázne kroky.

Princ Harry v posledných mesiacoch patrí v Británii medzi najčastejšie spomínané mená. Jeho kniha Spare a dokument Harry & Meghan, v ktorých opisoval svoje vzťahy s rodinou, sa stali tŕňom v oku mnohých obyvateľov kráľovstva.

DRSNÝ KROK kráľa Karola
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Niet pochýb, že šokujúce vyjadrenia sa dotýkajú najmä kráľa Karola III., ktorý sa doteraz k celej situácii ohľadom syna oficiálne nevyjadril. Médiami sa však začali šíriť informácie o tom, že on i celá rodina má Harryho v zuboch. Nuž, nečudo...

Tieto informácie potvrdzujú aj správy, ktoré priniesol denník The Sun. Podľa neho totiž Karol III. pár dní po tom, ako vyšla kniha Spare, vyhostil Harryho a Meghan z ich domu vo Windsore, kde v čase ich pôsobenia v kráľovskej rodine bývali. Následne ho ponúkol svojmu bratovi Andrewovi. „Ich čas v Británii je po tomto kroku definitívne na konci," povedal zdroj.

Princ Harry a Meghan Markle
Zobraziť galériu (8)
Princ Harry a Meghan Markle  (Zdroj: SITA/AP)

Včera sa dvojica vôbec po prvýkrát od zverejnenia princovej škandalóznej knihy objavila na verejnosti. Harry a Meghan si to namierili do vychyteného klubu San Vicente Bungalows, do ktorého sa dostanú len vybraní členovia. Fotky tejto dvojice sa podarilo získať magazínu Page Six.

Viac o téme: Harry a MeghanKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu