Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najsexi učiteľ na pláži: Och! Kvôli tomuto TELU by sa učila matiku každá

Pietro Boselli Zobraziť galériu (6)
Pietro Boselli (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Absolútne dokonalé! Také je telo modela menom Pietro Boselli (31), ktorý je známy aj ako najsexi učiteľ na svete. Tento titul má právom. Charizma, pekná tvár a svalnaté telo totiž tvoria kombináciu, ktorá ho robí neprehliadnuteľným. Ľudia sa za ním obzerali aj v týchto dňoch, keď oddychoval na pláži v Miami. A známy fešák neušiel ani paparazzom.

Pietro Boselli svojho času vyučoval matematiku na University College London. A šťastná bola určite každá študentka, ktorá ho mala za vyučujúceho. Rodák z Talianska, ktorý bol v detstve modelom, sa totiž pýši brutálnou charizmou a bezchybným telom.  

V roku 2014 sa jeho fotka objavila na sociálnych sieťach, kde vyvolala slušné šialenstvo. Pietra oslovila modelingová agentúra a tak sa k tejto profesii v dospelosti vrátil. 

Aktuálne sa nachádza na Miami, kde svojou prítomnosťou určite spríjemnil deň každej z prítomných žien. Neušiel ani paparazzom, ktorým sa ho podarilo zvečniť v plavkách. Jeho followeri, ktorých má na instagrame zhruba 2,7 milióna, však vedia, že aj na sociálnych sieťach sa bežne pretŕča odhalený. No čo dámy, vy už k nim patríte?

Pietro Boselli predviedol na pláži svoje dokonalé telo.
Zobraziť galériu (6)
Pietro Boselli predviedol na pláži svoje dokonalé telo.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Pietro Boselli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu