Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

58-ročná hviezda zbalila svalnatého zajačika (31): Chlapče, veď tá by ti mohla byť matkou!

Madonna má slabosť na zajačikov. Zobraziť galériu (10)
Madonna má slabosť na zajačikov. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Vek nehrá žiadnu rolu! Speváčka Madonna síce má na krku 60-tku, no pri pohľade na jej pevné telo a tvár s minimom vrások to znie priam neuveriteľne. Známa speváčka nielenže nevyzerá ako väčšina jej rovesníčok, ale sa tak ani nespráva. A čo sa týka milencov, loví v oveľa mladších vodách. Podľa medializovaných informácií je jej najnovším úlovkom model Kevin Sampaio (31). Pozrite sa, ako vyzerá fešáčik, ktorý aktuálne zohrieva posteľ známej hviezdy!

Nie je žiadnym tajomstvom, že speváčka Madonna má slabosť na výrazne mladších milencov. Jej posledným zajačikom bol 26-ročný model Aboubakar Soumahoro, s ktorým bola zhruba rok. Podľa najnovších informácií už má blondínka za neho náhradu. Je ním síce starší, ale tiež z kategórie - mohol by jej byť synom - Kevin Sampaio. 

Svalnatý fešáčik a Madonna sa prvýkrát stretli ešte v roku 2015. Účinkoval v klipe ku skladbe s názvom I´m Madonna Bi*ch a speváčka ho pred kamerami vášnivo bozkávala. Kedy sa z nich stali milenci nevedno. Isté však je, že mladý model zbalil blondínku nielen na svoje svalnaté telo. 

„Ziskal si jej dôveru. Veľmi na ňu zapôsobilo aj to, že ich vzťah držal v tajnosti a neutekal hneď po prvom rande za novinármi,” prezradil pre médiá zdroj zo speváčkinho okolia. Nuž, nechajme sa prekvapiť, ako dlho románik tejto nezvyčajnej dvojice vydrží...

Madonna má momentálne v posteli tohto fešáčika.
Zobraziť galériu (10)
Madonna má momentálne v posteli tohto fešáčika.  (Zdroj: Instagram)

Kevin Sampaio je údajne novým milencom speváčky Madonny.
Zobraziť galériu (10)
Kevin Sampaio je údajne novým milencom speváčky Madonny.  (Zdroj: Instagram)
   

Viac o téme: MadonnaKevin Sampaio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu