Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Verdikt pre muža, ktorý sa vlámal k Sandre Bullock: Podmienka, zákaz priblíženia a liečba na psychiatrii!

Sandra Bullock Zobraziť galériu (5)
Sandra Bullock (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Istého Joshuu Jamesa Corbetta, ktorý sa v roku 2014 vlámal do domu americkej herečky Sandry Bullock, odsúdili na päťročnú podmienku pod dohľadom poverenej osoby. Muž okrem toho dostal desaťročný zákaz približovania sa k rodáčke z Arlingtonu vo Virgínii a musí tiež pokračovať v liečení na psychiatrii. V stredu tak rozhodol súd v Los Angeles.

K incidentu došlo v júni 2014 v herečkinom dome v Los Angeles. Päťdesiatdvaročná Bullock našla muža vo svojom dome, keď počula rachot a chcela zamknúť dvere do spálne. Podarilo sa jej pred ním skryť a privolať policajnú hliadku, ktorá ho následne zadržala. Corbett mal pri sebe v čase vlámania aj zošit s herečkinými fotografiami, ktoré povystrihoval z novín a časopisov, i viacero rukou písaných odkazov, v ktorých jej vyznával lásku, chválil jej krásu i inteligenciu a tvrdil, že patria k sebe. Muž neskôr vo väzbe podstúpil testy na zhodnotenie jeho duševného zdravia.

Sandra Bullock začala svoju hereckú kariéru v 80. rokoch minulého storočia, no jej meno sa dostalo do povedomia verejnosti až vďaka filmom Nebezpečná rýchlosť (1994), Kým si spal (1995), Magická posadnutosť (1998) či 28 dní (2000). Na konte má niekoľko komédií ako Miss špeciálny agent (2000), Láska s výstrahou (2002), Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná (2005) či Návrh (2009). V roku 2010 získala Oscara za hlavnú rolu v športovej dráme Splnený sen (2009), no zároveň si vyslúžila aj Zlatú malinu pre najhoršiu herečku za hlavnú rolu v komédii Slečna zamilovaná (2009). Predstavila sa napríklad aj v komédii Drsňáčky (2013) a sci-fi trileri Gravitácia (2013).

Viac o téme: VlámaniePsychiatriaSandra BullockStalker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu