Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zúfalka v najsexi outfite večera: Eva, kde máš gaťky a podprsku?!

Eva Longoria Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES - Nechala ich doma! Aj herečka Eva Longria (42) sa zaradila k celebritám, ktorým sa podarilo zažiariť na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes. Počas párty známej kozmetickej firmy sa predviedla v pomerne odvážných šatách. Hoci bola zahalená od hlavy po päty, pri pohľade na ňu bolo každému jasné, že hviezda seriálu Zúfalé manželky nechala spodnú bielizeň doma.

Eva Longoria je síce krásna žena, ktorá sa udržiava v dobrej kondícii, avšak o modelingovej kariére mohla vždy len snívať. A to kvôli svojej malej výške. V stredu si však svoj túžbu aspoň z časti splnila. Dôkazom je aj fotka, ktorou sa pochválila na instagrame. Pózuje na nej spoločne s viacerými top modelkami súčasnosti.

Tmavovláska sa v rámci podujatia, ktoré usporiadala kozmetická firma predviedla v róbe od návrhára Oliviera Rousteinga. Priehľadné časti kréacie prezrádzali, že herečka na sebe nemá nohavičky ani podprsenku. „Môj sen sa stal skutočnosťou. Na jednu noc som bola múzou tohto muža,” pripísala k spoločnej fotografii Longoria. 

Eva dostala od fanúšikov množstvo komplimentov. „Mám pocit, že čím si staršia, tým si krajšia. Vyzeráš fantasticky,” znejú niektoré z nich. Ako sa známa herečka páči vám? 

Eva Longoria sa predviedla v šatách, ktoré všetko zakrývali. Pri pohľade na ňu však bolo každému jasné, že nohavičky a podprsenku nechala doma.
Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria sa predviedla v šatách, ktoré všetko zakrývali. Pri pohľade na ňu však bolo každému jasné, že nohavičky a podprsenku nechala doma.  (Zdroj: profimedia.sk)

Eva Longoria sa cítila v odvážnych šatách fantasticky.
Zobraziť galériu (7)
Eva Longoria sa cítila v odvážnych šatách fantasticky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Eva Longoria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu