Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rajcovné FOTO bohyne z Británie: Hore bez a gate na pol žrde!

Kelly Brook predvádza v kalendári nahé prsia aj zadoček. Zobraziť galériu (8)
Kelly Brook predvádza v kalendári nahé prsia aj zadoček.

LONDÝN - Už aby bol rok 2016! Viaceré známe tváre chcú byť svojim fanúšikom neustále na očiach, a preto im často ponúkajú na predaj svoje kalendáre. Na obdobie ďalších 12 mesiacov je napríklad pripravená britská modelka Kelly Brook (35), ktorá aktuálne vypustila do sveta menšiu ochutnávku. Rajcovné zábery sú plné zmyselnosti a brunetkinho sexepílu.

Je sa na čo pozerať, aj za čo chytiť! Britská glamour modelka Kelly Brook je majsterkou retuše. Grafické úpravy preferuje nielen na profesionálnych záberoch, ale tiež na súkromných fotkách. Pre väčšinu brunetkiných fotiek je typické, že z nich srší sexepíl a chlapi si pri ich prezeraní určite prídu na svoje. 


Mohlo by vás zaujímať: Zasahoval photoshop? Známa "plus-size" modelka je zrazu o polovicu užšia!


Pastvou pre mužské oči je aj kalendár na rok 2016. Modelka v týchto dňoch už svetu z neho ukázala pár záberov, ktoré rozhodne stoja za to. Kelly pred objektívom pózovala napríklad hore bez alebo s poodhaleným zadočkom.

V rozhovoroch sa nikdy netajila tým, že práve tieto partie svojho tela zbožňuje. „Mám rada svoje prsia a zadok. Čím je moja figúra oblejšia, tým viac som šťastná. Myslím, že to tak funguje u mnohých žien,” vyjadrila sa v minulosti kráska, ktorá je nepochybne ideálom pre mnohých mužov. 

Kalendár Kelly Brook na rok 2016 je plný rajcovných fotiek.
Zobraziť galériu (8)
Kalendár Kelly Brook na rok 2016 je plný rajcovných fotiek.

Viac o téme: Kelly Brook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu