Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Herečka schudla vyše 70 kíl: Ostali jej prsia po kolená a na bruchu úplná hrôza!

Tina Malone zhodila viac než 70 kíl, no zostala jej prebytočná koža a zdeformované prsia. Zobraziť galériu (5)
Tina Malone zhodila viac než 70 kíl, no zostala jej prebytočná koža a zdeformované prsia. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Drastický úbytok na váhe zákonite prináša svoju daň! Svoje o tom vie už aj britská herečka Tina Malone (51), ktorá v priebehu niekoľkých mesiacov dokázala zhodiť takmer 72 kilogramov. Po takejto radikálnej zmene však jej telo zostalo totálne zdeformované. Obrovský prebytok kože jej nielen zavadzia, no zároveň poriadne uberá na sebavedomí.

Dosiahla vytúžený cieľ, no stále trpí! Reč je o britskej hviezde Tine Malone, ktorá v priebehu dvoch rokov okúsila na vlastnej koži hneď niekoľko zázrakov života. Tým prvým bolo narodenie dcérky Flame, ktorú priviedla na svet v decembri minulého roka vo veku úctyhodných 50 rokov. Hneď potom podstúpila chirurgickú bandáž žalúdka, aby sa zbavila obrovskej nadváhy. Výsledok? Porodila zdravé dieťa, schudla vyše sedem desiatok kilogramov a pre mladšieho manžela sa snaží vyzerať čo najlepšie. K dobrému pocitu jej však chýba odstránenie obrovskej masy prebytočnej kože a úprava ovísajúcich predností.

Majiteľka hereckej školy sa so svojím problémom zdôverila vo včerajšom rannom vysielaní istého britského televízneho kanála. Nasledujúce operácie jej rozpočet odľahčia o 50 tisíc libier, čo v jej situácii údajne nie je žiadna maličkosť. „Chcem vyzerať najlepšie, ako sa dá, na tom nevidím nič zlé. Nikto iný za to neplatí. Stále sa snažím vyhrabať z dlhov kvôli bankrotu. Som šťastná a zdravá, s nádherným dieťaťom,“ opísala terajšie zázemie. A ako vlastne vníma samu seba? „Mám najdlhšie prsia na svete. Mohla by som si ich uviazať okolo pása ako opasok!“ snažila sa odľahčiť náročnú tému.

Tina nosí momentálne veľkosť 38, no verí, že po absolvovaní všetkých zákrokov by sa mohla dopracovať k vytúženému konfekčnému číslu 34 – 36. Na to, aby sa mohla predvádzať v bikinách, však nemôže zanedbávať zdravú stravu a pravidelný pohyb. Nechajme sa prekvapiť, či sa u nej po toľkej drine nedostaví neželaný jo-jo efekt.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu