Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Trpké poníženie kvôli váhe: Pribratá modelka má štyri bruchá a obrovské prsia!

Chantelle Houghton sa výrazne zaguľatila, kvôli čomu sa ide prepadnúť od hanby. Zobraziť galériu (3)
Chantelle Houghton sa výrazne zaguľatila, kvôli čomu sa ide prepadnúť od hanby. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Dobehol ju jo-jo efekt! Hoci Chantelle Houghton (31) po prvom pôrode nezhadzovala kilogramy ľahko, nakoniec sa jej podarilo dostať sa do vytúženej formy. Pri pohľade na čerstvé fotografie však takmer onemela od zdesenia. Potupená modelka sa sebakriticky počastovala nelichotivými prívlastkami. Naozaj je to také zlé?

Začína sa vo vnútri poriadne zožierať! Chantelle Houghton svoju jedinú dcérku Dolly priviedla na svet pred dvomi rokmi, no odvtedy prešla hodný kus cesty v znamení nekonečnej špirály prísnych diét. Po pôrode jej totiž zostali viditeľné zásoby tuku, ktorých sa chcela zbaviť za každú cenu. To sa jej nakoniec aj podarilo, no karta sa nedávno obrátila o 180 stupňov. Glamour modelka a tvár televíznej obrazovky sa začala opäť zaokrúhľovať, čo u nej spustilo vnútorný alarm. Najnovšie fotky jej doslova nedávajú spávať.

Chantelle si s dvojročnou ratolesťou nedávno vyrazila na menší výlet, počas ktorého ju neustále držala za drobnú rúčku. Čierna farba nohavíc a topu tentoraz na zoštíhľujúci efekt nestačila a svetlo sveta uzreli faldy na bruchu. Tie sa sformovali do nevábnych pneumatík a o niečo neskôr uviedli celebritu do obrovských rozpakov.

„Keď sa tie fotky objavili na webe, išla som sa prepadnúť od hanby. Vyzerám ako Chantelle štvor-bruchatá a moje prsia vyzerajú obrovsky. Očividne zasa priberám. Vyzerám hrozne. Nakoniec sa nad tým musím zasmiať, lebo inak by som plakala,“ nešetrila tmavovláska kritikou na vlastnú adresu. Možno práve nelichotivé zábery ju opäť naštartujú k tomu, aby presedlala na zdravší životný štýl. Rovnako to totiž dopadlo aj potom, čo ju paparazzi zachytili, ako beží po pláži s mľandravým bruchom a povädnutými vnadami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu