Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Schudnutá J-Lo vytasila telo v bikinách: Takáto sexi hádam ešte ani nebola!

Schudnutá J-Lo sa pochválila sexi postavičkou v bikinách. Zobraziť galériu (11)
Schudnutá J-Lo sa pochválila sexi postavičkou v bikinách. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – V životnej forme! Hoci speváčku Jennifer Lopez (44) po celom svete preslávil predovšetkým jej latino zadoček, v zrelom veku by jej postavičku mohli závidieť aj mnohé tínedžerky. Hudobná hviezda totiž v uplynulých týždňoch výrazne schudla a svoje vyšportované telo priviedla do dokonalosti. Pozrite si ju na fotke v bikinách ako dôkaz.

Bez záväzkov a sexi ako nikdy! Jennifer Lopez si len nedávno prešla rozchodom s o 18 rokov mladším milencom, preto je pochopiteľné, že na mužov teraz vonkoncom nemyslí. Plne sa totiž sústredila na seba a podstúpila radikálnu zmenu. Stavila na prísnu vegánsku diétu, schudla niekoľko kíl a výsledok si užíva na dovolenke s kamarátkou. Z jej kriviek v bikinách nejedenému skalnému fanúšikovi spadne sánka.

„Len sa nepohni, kričala na mňa. Ďalšia fotka od Remini...“ opísala J-Lo v komentári k záberu, ako vlastne vznikol. Práve Leah Remini totiž trávi s dvojnásobnou mamičkou v týchto dňoch najviac času. A ako vidieť, bleskovo vie rozoznať, z ktorého uhla hudobná hviezda pôsobí ako stelesnenie sexepílu. Jej ploché bruško a štíhle nohy vyzerajú, ako by patrili o polovicu mladšej kráske.

Koľko kíl sa vlastne plavovláske podarilo zhodiť, celkom presne nevedno. Cieľom jej prísneho vegánskeho režimu však bolo zbaviť sa štyroch až piatich kíl. A ako sa Jennifer po rýchlom úbytku hmotnosti cíti? „Užívam si ten spôsob stravovania. Netušila som, ako skvele sa môžete cítiť, keď do seba dávate zdravé veci,“ pochválila sa vo viacerých rozhovoroch. Ako vyznávačka pravidelných tréningov však prízvukuje, že bez cvičenia to jednoducho nejde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu