Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zomrel herec Cory Monteith (†31) z obľúbeného seriálu Glee!

Cory Monteith Zobraziť galériu (5)
Cory Monteith (Zdroj: SITA)

VANCOUVER - Kanadský herec Cory Monteith (†31), ktorý sa preslávil rolou stredoškolského študenta Finna v hudobnom televíznom seriáli Glee, bol v sobotu nájdený mŕtvy v hoteli vo Vancouveri. Informovala o tom dnes agentúra Reuters s odvolaním sa na miestnu políciu.

Kanadské úrady uviedli, že príčina smrti zatiaľ nie je známa, nič však údajne nenaznačuje tomu, že by sa Monteith stal obeťou násilného činu."S ľútosťou potvrdzujeme, že správy o úmrtí Coryho Monteitha sú pravdivé. Sme z toho v šoku a trúchlime nad touto tragickou stratou," uviedol hercov hovorca vo vyhlásení. 

V apríli tohto roku Monteith dobrovoľne nastúpil na liečenie kvôli užívaniu návykových látok, pripomenula agentúra AP. Nebola to pritom jeho premiérová odvykacia liečba; tú prvú absolvoval kvôli problémom s drogami a alkoholom už vo svojich 19 rokoch.

Vancouverský policajný náčelník Doug LePard na tlačovej konferencii prezradil, že herec bol v piatok večer v meste s priateľmi a do svojej izby na 21. poschodí sa vrátil v sobotu v skorých ranných hodinách.

Telo mladej hereckej seriálovej hviezdy bolo nájdené v hotelovej izbe herca v hoteli Fairmont Pacific Rim v centre Vancouveru. Hotelový personál mŕtveho našiel po tom, čo sa herec neprišiel v stanovenom čase odhlásiť z pobytu.

Muzikál Glee, ktorý od roku 2009 vysiela americká televízna stanica Fox, sa stal fenoménom popkultúry. Mladé hviezdy vyniesol k sláve a použité piesne aj ich cover verzie vystrelil na špičky hitparád. Pohľadný Monteith v seriáli stvárnil rolu hlavného speváka školského zboru a futbalistu strednej školy McKinley.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu