Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Rozlúčka s Harrym Potterom: Hermiona plakala!

Emma Watson Zobraziť galériu (7)
Emma Watson (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Veľkolepá a veľmi emotívna! Taká bola rozlúčka so ságou o čarodejníckom učňovi Harrym Potterovi, ktorú jej hlavná hrdinka takmer neustála. Herečka Emma Watson (21) okázalou róbou síce nesklamala, dojatie však skrývala len veľmi ťažko. Poslednú premiéru oplakala!

Dočarovali! Hoci fanúšikovia pred uvedením záverečnej snímky Harry Potter a Dary smrti - 2. zapĺňali námestie Trafalgar Square niekoľko dní vopred, sklamaní rozhodne neodchádzali. Predstaviteľka Hermiony sa totiž postarala o priam nezabudnuteľnú atmosféru. Pred čakajúce davy sa postavila ako čarovná princezná – v luxusnej róbe značky Oscar De La Renta s našuchorenou sukňou. A na nič sa pritom nehrala!

Nádherná a úplne prirodzená – takým dojmom pôsobila Emma pri ďakovných rečiach svojich kolegov a počas vlastného prejavu. Pred zrakmi zástupcov médií, štábu i samotnej autorky knihy sa totiž neubránila slzám. Mohli za to predovšetkým slová o posolstve ich dlhoročnej práce z úst Daniela Radcliffea, na ktoré citlivá Emma roztraseným hlasom nadviazala. A na tento okamih budú zrejme všetci spomínať ešte veľmi dlho!

„Nemyslím si, že príbeh sa dnes v noci končí, pretože každý, kto tento film uvidí, si ho bude so sebou niesť po zvyšok života. Každá príležitosť, ktorú odteraz dostanem, sa vráti k faktu, že keď som mal jedenásť, bol som veľmi šťastný,“ rozcítene povedal filmový čarodejník. Na čo mu krátkovlasá diva vzápätí zložila poklonu: „Bol si a stále si dokonalý Harry a zostaneš ním navždy.“ Zdá sa teda, že teraz už dospelí hrdinovia detstvo strávené pred kamerami ani trochu neľutujú. A stali sa priateľmi na celý život!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu