Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Stanka z Ruže po VÁŽNOM zranení: Škaredá JAZVA a... Pretrvávajúce PROBLÉMY dodnes?!

Nevesta Stanka Zobraziť galériu (3)
Nevesta Stanka (Zdroj: TV Markíza)

SRÍ LANKA - V markizáckej šou Ruža pre nevestu ide do tuhého. Na vile ostalo už len 6 dievčat, ktoré bojujú o srdce ženícha Radka Urbanyaka. Medzi nimi sa nachádza aj Stanislava Lučková, ktorá od začiatku patrí k favoritkám. Tá sa v minulej časti pri hre poriadne zranila. Skončila až v nemocnici. Pretrvávajú jej problémy s prstom dodnes?!

Stanislava Lučková je krásne žieňa. Niet divu, že patrí aj k Radkovým favoritkám. No a o jeho srdce bojuje naozaj tvrdo. Minule sa pri hre o rôzne výhody zranila až tak, že skončila v nemocnici. V balónoch, ktoré mali v bazéne, mali dievčatá hľadať flaštičky. Stanke sa veľmi darilo, no jedna z nich sa rozbila a prerezala jej prst.

Galéria: Nevesta Stanka z Ruže

Bolo to až také vážne, že jej ho museli zašívať. Odniesli ju preto do tamojšej nemocnice, kde ju zdravotníci ošetrili. „Ja som cítila rez, ale necítila som ešte v tom adrenalíne asi tú bolesť, len som videla, že už to je dlhá rana. Tie prvé minúty som ani nepripúšťala, že budem to musieť šiť. Myslela som si, že to nebude tak vážne,“ vyjadrila sa. Po vile potom chodila s obviazaným prstom.

Stanka z Ruže po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

V osmej časti ešte povedala, že by to nemalo byť až tak hlboké a nemala by mať poškodené šľachy. No zábery, ktoré aktuálne pridáva na svoj profil na Instagrame nasvedčujú tomu, že má s prstom problémy dodnes. Tvrdia to jej fanúšikovia, ktorým neuniklo to, že ho nevie poriadne vystrieť. „Všimol si niekto, ako ostal Stanke ten poranený prst? Hlavne na videách to vidno.... dúfam dostala aj pekné odškodné. Každopádne držím palce, najkrajšia,“ napísala istá fanúšička.

My sme v tomto prípade Stanku aj kontaktovali, ale na naše otázky neodpovedala. Napokon sa však vyjadrila na svojom profile. „Ešte to je stále citlivé na väčší tlak, ale nemám žiadne iné následky. A už ho viem aj úplne vyrovnať. Po Srí Lanke asi mesiac - dva som ho nevedela vyrovnať kvôli stiahnutej koži,“ vyjadrila sa Stanka. Nižšie vo videu si môžete všimnúť jej stredný prst na pravej ruke, ktorý mala neustále "pokrčený".

„A niekedy bolo aj dosť vidno, že ho nepoužívam. Ale inak všetko v najlepšom poriadku. Ten hore má ma asi rád,“ dodala Lučková. FOTO jazvy, ktorá jej po zranení zostala na prste, nájdete v GALÉRII. 

Viac o téme: ZranenieStanislava LučkováRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu